Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Μπαμπάς gay βίαζε τον γιο του με τον… άντρα του

Ο 37χρονος φιλοξενούσε το παιδί (με νοητική υστέρηση!) για διακοπές • «Δεν αντέχω άλλο, έλα να με πάρεις»! Τα σπαρακτικά λόγια του 12χρονου στη μητέρα

Τη φρίκη στα χέρια του πατέρα του έζησε ένα αγόρι με νοητική υστέρηση, που έγινε έρμαιο στις πιο αρρωστημένες ορέξεις του 37χρονου, αλλά και του συντρόφου του, με τον οποίο συγκατοικεί, σύμφωνα με την ανατριχιαστική καταγγελία της μητέρας του παιδιού. Ο αδίστακτος gay μπαμπάς και ο… άντρας του συνελήφθησαν στο Αργος, κατηγορούμενοι για τον κατ’ εξακολούθησιν βιασμό του 12χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απάνθρωπος γονιός αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους (καθώς του διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας) μετά τη μαραθώνια απολογία του, ενώ ο 35χρονος σύντροφός του προφυλακίστηκε. Οι δυο τους συνελήφθησαν έπειτα από την ανατριχιαστική καταγγελία που teq4twq3t 2υπέβαλε εναντίον τους η μητέρα του παιδιού. Ο ίδιος ο 12χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του για διακοπές, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την 30χρονη μητέρα του της μίλησε με σπαρακτικά λόγια. «Δεν αντέχω άλλο, έλα να με πάρεις. Δεν περνάω καλά…» την εκλιπαρούσε το αγόρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το παιδί ζει με τη μητέρα του σε περιοχή στα νότια προάστια της Αττικής, ενώ ο 37χρονος, όταν αποκάλυψε τη διπλή ερωτική ζωή του, έφυγε από την Αθήνα και πλέον κατοικεί μαζί με τον σύντροφό του σε ένα διαμέρισμα στο Αργος. Σε αυτό το σπίτι πήγε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο 12χρονος γιος του για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές, χωρίς να φαντάζεται τον απίστευτο εφιάλτη που τον περίμενε.

Συστηματική κακοποίηση

Οπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, το ανυπεράσπιστο αγοράκι γινόταν αντικείμενο συστηματικής κακοποίησης από τον πατέρα του και τον σύντροφό του. Η αποκάλυψη του δράματος έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου τον πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνει. Στο μυαλό της δεν έβαζε κακό, καθώς πίστευε ότι το αγόρι ήταν ασφαλές με τον πατέρα του!

Οταν, όμως, άκουσε τον γιο της να της ζητάει να τον πάρει μακριά του, την έζωσαν τα φίδια. Το γεγονός αυτό θορύβησε τη μητέρα, η οποία ξεκίνησε αμέσως για το Αργος και παρέλαβε το παιδί της. Ομως δεν αντιλήφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί στο σπλάχνο της, παρά μόνο όταν επέστρεψαν στην Αθήνα. Η δύστυχη γυναίκα έμεινε εμβρόντητη όταν άκουσε το αγοράκι να της εξιστορεί τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλλαν οι δύo gay παιδεραστές!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η μητέρα απευθύνθηκε σοκαρισμένη στην Αστυνομία, όπου έδωσε κατάθεση μαζί με τον 12χρονο γιο της, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση για τη σύλληψη των δύο ανδρών. Με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού, το κακοποιημένο αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν διαπίστωσε τον βιασμό του, τον οποίο βεβαίωσε με το πόρισμά του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...