Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Γάμος μετ’ εμποδίων

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλάει για το στέμμα, τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και το «κατέβασμα» της… πρώην από τη μαρκίζα του κέντρου

he5r6her6yh 2Ολα του γάμου δύσκολα και στη μαρκίζα η… πρώην! Μπορεί, όπως λέει, ο αγαπημένος της να την κάνει να αισθάνεται βασίλισσα, τόσο ώστε να φορέσει και στέμμα, ωστόσο από τον παραμυθένιο γάμο της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τρεις εβδομάδες μετά το μυστήριο «υπερπαραγωγή» στο Ναύπλιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλάει στην «Espresso» για τους λόγους που ώθησαν τον γνωστό ποδοσφαιριστή να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στα media, προκειμένου να κρατήσει μακριά τους paparazzi, αλλά και για τα σχόλια που εισέπραξε για το περιβόητο στέμμα. Το μοντέλο he5r6her6yh 5αποκαλύπτει επίσης για πρώτη φορά παραλειπόμενα από το γαμήλιο πάρτι, το οποίο, λόγω βροχής, άλλαξε χώρο τελευταία στιγμή για να μεταφερθεί σ’ ένα κέντρο, όπου λίγα βράδια νωρίτερα τραγουδούσε μια παλιά σχέση του γαμπρού, η Σάσα Μπάστα!

«Κάναμε τα ασφαλιστικά μέτρα επειδή θέλαμε να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή τη δεδομένη στιγμή. Ο,τι “ανεβάζουμε” εγώ και ο Παναγιώτης στα social media αποτελεί δικό μας τρόπο έκφρασης και δεν μας ενοχλεί να αναπαράγεται. Εκείνη την ημέρα, όμως, θέλαμε να τη χαρούμε μόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, κυρίως για να προστατεύσουμε την κόρη μας» εξηγεί η Ζέτα. «Ο Πάνος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι του άρεσε να προβάλει την ιδιωτική του ζωή, κάτι που δεν ισχύει. Στον γάμο μού είπε: “Κάνε ό,τι θες, κάν’ το όπως θες, αλλά κράτα το για μας”. he5r6her6yh 4Εγώ, βέβαια, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με όλο τον κόσμο, αλλά ακούω και τον άντρα μου» συνεχίζει. Το περιβόητο στέμμα της ξένισε πολλούς, προκαλώντας ειρωνικά σχόλια. «Την κρυστάλλινη κορόνα την παρήγγειλα από τη Σιγκαπούρη. Ηταν το δώρο της αδελφής μου για τον γάμο. Περίμενα πως θα ακούγονταν σχόλια.

Και τι δεν είπαν, πως κάναμε τον γάμο της Αποκριάς, ότι ξαφνικά την είδα… βασίλισσα! Εγώ, όμως, έτσι είχα φανταστεί τον γάμο μου από μικρή. Πάντοτε περίμενα τον πρίγκιπα που θ’ άλλαζε τη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να κυλάει βασιλικό αίμα στις φλέβες σου για να αισθανθείς βασίλισσα. Σημασία έχει να σε κάνει ο άλλος να αισθάνεσαι έτσι. Κι έμενα ο Πάνος με κάνει να νιώθω βασίλισσα κάθε μέρα με την αγάπη he5r6her6yh 3του» σημειώνει η Ζέτα.

Το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού ήταν επεισοδιακό. «Είχαμε κανονίσει να κάνουμε τη δεξίωση σ’ ένα κτήμα, αλλά λόγω ξαφνικής αλλαγής του καιρού χρειάστηκε να βρούμε άλλον χώρο. Μεταφέραμε τη δεξίωση σ’ ένα νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, στο οποίο μία εβδομάδα πριν είχαν τραγουδήσει ο Πάνος Καλίδης και η Σάσα Μπάστα. Φυσικά, κατεβάσαμε την ταμπέλα με την αφίσα των καλλιτεχνών και ανεβάσαμε στη θέση της μια δική μας με τη φωτογραφία του αρραβώνα μας» αποκαλύπτει η Ζέτα.

Τα… ευτράπελα συνεχίστηκαν και στη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού, που κράτησε έως τα ξημερώματα. «Πάνω σε κάθε τραπέζι υπήρχαν μια σαμπάνια, μια βότκα και ένα ουίσκι. Μετά το φαγητό, άρχισε το γλέντι, που κράτησε μέχρι το πρωί.

Κάποια στιγμή ο Πάνος άρχισε να ανοίγει τη μία σαμπάνια μετά την άλλη. Κάποιοι άλλοι τον μιμήθηκαν και πάνω στο κέφι έγιναν και σπασίματα, με αποτέλεσμα εκείνος να σκίσει λίγο το φρύδι του με τα γυαλιά κι εγώ το πόδι μου. Φύγαμε για το γαμήλιο ταξίδι σημαδεμένοι».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....