Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γάμος και μετά τρικούβερτο γλέντι τριών ημερών

Στον Αγιο Παντελεήμονα Πιερίας θα παντρευτεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με τη Σόνια Σαββίδη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Στον Αγιο Παντελεήμονα Πιερίας θα παντρευτεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με τη Σόνια Σαββίδη

Στην εκκλησία της πλατείας του χωριού και «τρεις του Σεπτέμβρη… να περνάς» μπαίνει η κουλούρα του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τη Σόνια Σαββίδη, στον Παλαιό Αγιο Παντελεήμονα στην Πιερία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διάλεξε τον πιο παραδοσιακό οικισμό της χώρας για να τελέσει τον γάμο του, αφού η Σόνια θέλει να ζήσει τη στιγμή με τα όλα της! Η σύζυγος του Ευριπίδη Στυλιανίδη Γιούλη με τον Λάζαρο Αγγελίδη, φίλο του Ανδρέα από το πανεπιστήμιο, θα αλλάξουν τα στέφανα.

agios panteleimonas assets large t 183762 53455824

Το γλέντι θα είναι τριήμερο και θα γίνει στην πλατεία του χωριού. Οι καλεσμένοι θα το… κάψουν το πελεκούδι για δυο ολόκληρα βράδια. Περίπου 150 άτομα, συγγενείς και φίλοι, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη θα παραστούν στον γάμο των παιδιών. Ηδη οι γυναίκες φίλες της Σόνιας και του Ανδρέα έχουν ενημερωθεί για τα ωραία, ατέλειωτα πλακόστρωτα του χωριού, έτσι ώστε να αποφύγουν τα ψηλοτάκουνα. «Από το κάστρο στην καρδιά του Πλαταμώνα», λοιπόν, το παλικάρι θα πάρει την πριγκίπισσά του.

Ο Κ. Μητσοτάκης μαζεύει τα λουριά

2559444
«Να μαζέψει το σκορποχώρι», που λόγω καλοκαιριού εντείνεται, θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και γι’ αυτό συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα αυτήν την Πέμπτη, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Ο Ιούλιος, έως τα τέλη του, αναμένεται καυτός πολιτικά, οπότε ο Κυριάκος μαζεύει τα λουριά στους πάντες. Δεν θέλει ανεξέλεγκτες δηλώσεις, ενώ ζητεί ενότητα. Σήμερα, όμως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μιλήσει για την κλιματική αλλαγή ως καλεσμένος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Η εκδήλωση αρχίζει στις 5 το απόγευμα στο Ιδρυμα «Ευγενίδου», όπου και ο ίδιος θα απευθύνει χαιρετισμό. Για τον καιρό να μιλήσουμε, πρόεδρε, από τον «κακό μας τον καιρό» να δούμε πώς θα ξεφύγουμε.

(!)
Ολοι λένε ότι η κυβέρνηση είχε, σε περίπτωση που περνούσε ο εκλογικός νόμος, ο οποίος μάλλον δύσκολα περνά μετά και τις αρνήσεις του Στάθη Παναγούλη και της Κατερίνας Μάρκου, κρυφό σενάριο εκλογών. Μετά τα μπάνια μας, με το αλάτι ακόμη, όπως λένε οι κουτσομπόλες γλώσσες, στα τέλη Αυγούστου δηλαδή, ήθελε να τις προκηρύξει. Απίστευτο;

Ο  Φορτσάκης για εκδρομή στην Πάργα!

img 5871

Πήρε τα βουνά κι ο φίλος μου, βουλευτής της Ν.Δ. Θόδωρος Φορτσάκης. Παρέα με τη σύζυγό του και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Σπύρο Κυριάκη και Λευτέρη Μωϋσιάδη πήγαν εκδρομούλα στην Πάργα. Από αυτή την ωραία απόδραση ο πρώην πρύτανης έστειλε φωτογραφίες στη στήλη μας.

Με εκπληκτικό (γαλάζιο) κουστούμι στη Μυτιλήνη

zoi konstantopoulou 4d8e507a35223b27aada09184845d3c7

Η Ζωή «ξαναχτύπησε»! Αυτή τη φορά, όμως, μας εξέπληξε με την κομψότητα και το ωραίο κοστούμι της. Το γαλάζιο, λοιπόν, outfit, αποτελούμενο από σακάκι σταυροκούμπωτο και παντελόνι καμπάνα, φορέθηκε στην εξόρμηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Crossing Borders για το Προσφυγικό.

Η Ζωή συνδύασε το ντύσιμό της με τσάντα χρώματος ροζ – μοβ, που έκανε μια όμορφη και σωστή αντίθεση. Η πρόεδρος της Πλεύσης πήγε στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια, όπου παρέμεινε τρεισήμισι ώρες, ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των 2.500 ανθρώπων που παραμένουν εκεί, έριξε τα αριστερά καρφιά της στην κυβέρνηση και μίλησε με παιδιά, από ένα σύνολο 98 ασυνόδευτων ανηλίκων που ζουν στον καταυλισμό. Πόσο της ταιριάζει το πιο γλυκό στιλ φαίνεται στην επαφή της με το παιδάκι της φωτογραφίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...