Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Μπουρούσαρος στα… πράσινα!

Ο διεθνής σέντερ είπε τελικά το «ναι» στον ΠΑΟ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

gw45gwΗ βόμβα έσκασε και ο Γιάννης Μπουρούσης είναι από χθες και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία. Ο Ελληνας διεθνής σέντερ βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν περιέχει κανέναν όρο buy-out για το ΝΒΑ. Μιλάμε για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, που ισχυροποιεί σε τεράστιο βαθμό τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. 

Η ομάδα του Πεδουλάκη έβαλε στη μηχανή της τον καλύτερο σέντερ της Ευρωλίγκας και ως τέτοιο τον υποδέχθηκε στην ανακοίνωσή της, αναφέροντας: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης Μπουρούσης γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1983 στην Καρδίτσα, έχει ύψος 2,15 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. 

Το καλοκαίρι του 2015 “μετακόμισε” στη Λαμποράλ Κούτσα, με την οποία πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, φτάνοντας έως το Final Four του Βερολίνου, ενώ βγήκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας. Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων, με την οποία κατέκτησε το 2002 το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Ρωσίας. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005 της Σερβίας και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009 της Πολωνίας».

Παρών ο Παύλος

Ο νέος σουπερ σταρ του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Οταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη, αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν παρών και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Οταν μου μίλησε και εκείνος, είπα: “Τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό”. Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...