Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό γνώρισμα των περισσοτέρων από εσάς θα είναι η ένταση. Ωστόσο δεν θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική ζωή σας. Φανείτε τρυφεροί με τον σύντροφό σας, περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή διάθεση. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούργιες συντροφιές, όμως μην αμελήσετε τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τις συζητήσεις, ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που αδυνατείτε να υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας, που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας!

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν τα καλά, αλλά θα παρουσιαστούν και δυσκολίες, οι οποίες θα σχετίζονται με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Βρείτε χρόνο ώστε να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες σας. Ορισμένες φορές η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό τομέα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την πεπατημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και, στη συνέχεια, να έχετε αποθέματα ενέργειας για επαγγελματικά θέματα. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική ζωή και, παράλληλα, θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά. Λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά επιμεληθείτε την κοινωνική εικόνα σας, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα πρόσωπα του εργασιακού χώρου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Διαμάχες και μικροεκνευρισμοί που δεν σας προσφέρουν τίποτε μπορούν να αποφευχθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον ό,τι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, λάβετε υπόψη τις αντιξοότητες που σίγουρα δεν θα λείψουν και προετοιμαστείτε για κατακτήσεις που θα έρθουν στον δρόμο σας. Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιον φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ