Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Η πόρνη- αράχνη και ο μαστροπός εργολάβος κηδειών

Μετανιωμένη για τις επιλογές της και την πορεία που πήρε η ζωή της είναι η 14χρονη που το είχε σκάσει από το σπίτι της και έπεσε στα δίχτυα μαστροπών

Μετανιωμένη για τις επιλογές της και την πορεία που πήρε η ζωή της είναι η 14χρονη που το είχε σκάσει από το σπίτι της και έπεσε στα δίχτυα μαστροπών, οι οποίοι την εξώθησαν στην πορνεία και την εξέδιδαν, αντί 80 ευρώ, σε πελάτες ενός οίκου ανοχής στην Καλλιθέα. Η μαθήτρια, που παρακολουθείται πλέον από παιδοψυχολόγο, φέρεται ότι ζητάει βοήθεια προκειμένου να ξεφύγει από τον βούρκο, στον οποίο την έσπρωξαν η 23χρονη πόρνη-αράχνη αλλά και ο μαστροπός – εργολάβος κηδειών, οι οποίοι -δήθεν- ήθελαν το καλό της και να της χαρίσουν τη μεγάλη ζωή!

Το κορίτσι, που είναι αγνώστου πατρός, δεν είναι δυνατό να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς το οικογενειακό του περιβάλλον είναι ακατάλληλο για να μεγαλώσει μια έφηβη. Αλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που παράτησε το σχολείο και έφυγε μακριά από την οικογένειά της, καθώς δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες υπό τις οποίες υποχρεωνόταν να ζει. Βέβαια, δεν μπορούσε να διανοηθεί πως τελικά θα κατέληγε στο πεζοδρόμιο. Για τον λόγο αυτό, εξετάζεται το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί σε ίδρυμα, όπου θα συνεχίσει το σχολείο και θα προσπαθήσει να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά.

Οπως αποκάλυψε με χθεσινό δημοσίευμά της η «Espresso», η ανήλικη είχε βρει καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης στην Καλλιθέα, την οποία είχε γνωρίσει στο facebook. Δεν γνώριζε, όμως, τότε ότι εκείνη εκδιδόταν στον οίκο ανοχής που διατηρεί στην ίδια περιοχή ένας 48χρονος, ο οποίος παράλληλα διαθέτει και αλυσίδα με γραφεία τελετών μαζί με 50χρονη!

Ερωτικές επαφές

Στο σπίτι της νεαρής γυναίκας το 14χρονο κορίτσι άρχισε να μυείται στην «ανέμελη» ζωή, καθώς ο μαστροπός τής αγόραζε ακριβά ρούχα και της εξασφάλιζε διασκέδαση και νυχτερινές βόλτες. Παράλληλα, είχε αρχίσει να την εισάγει στον κόσμο της πορνείας, με ερωτικές επαφές τόσο μεταξύ τους όσο και με τη συμμετοχή της 23χρονης και της 50χρονης, οι οποίοι της έκαναν «μαθήματα» σεξ, χρησιμοποιώντας και ερωτικά βοηθήματα, ώστε να είναι έτοιμη να δεχθεί κάθε είδους βίτσιο από τους πελάτες του οίκου ανοχής που είχαν τα χρήματα να πληρώσουν τον μαστροπό για μία ώρα με το ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα είχαν βγάλει στη φορά, μέσω διαδικτύου (σε προφίλ στο facebook), αισθησιακές φωτογραφίες της 14χρονης για να προσελκύσουν πελάτες που ήθελαν να κάνουν σεξ με ένα «άγουρο» κοριτσάκι. Τέλος στο μαρτύριο της μικρής έδωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, που κατάφεραν να συλλάβουν όλους τους μαστροπούς και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

Θεοδόσης Π. Πάνου

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...