Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Διαθέστε τον χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε μετά. Σεβαστείτε λοιπόν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς.

ΚΡΙΟΣ: Μην ασχολείστε τόσο με την εξωτερική σας εικόνα, ειδικά αν το κάνετε μόνο για τις εντυπώσεις. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κυριεύουν οι αμφιβολίες. Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δεν βοηθά να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαθέστε τον χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε μετά. Σεβαστείτε λοιπόν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς. Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο βαθύς συναισθηματισμός σας αρκετές φορές υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και πρακτικά, ώστε να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τακτική που έχετε να πισωγυρίζετε, εκτός του ότι χαλάει τις προδιαγραφές που έχετε για επιτυχία, λειτουργεί αρνητικά και στην ψυχολογία σας. Κάντε συντονισμένους χειρισμούς παντού. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που δεν θα λείψουν οι μεγάλες εναλλαγές στις προτιμήσεις σας, θα πετύχετε στην κατάστρωση των σχεδίων και την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας. Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας, μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ρευστοί. Μη σας κυριεύσει το άγχος, γιατί μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο οικονομικά και αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε τη βιασύνη, την αυστηρότητα και μη ζητάτε τόσο πολλά στον έρωτα. Επιδιώξτε να επιτύχετε σε έναν βαθμό αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφουγκραστείτε τις παρορμήσεις σας ή τις εσωτερικές φωνές σας, καθώς μπορεί να σας δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα ή καταστάσεις. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας έρχονται, γιατί κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες. Η εγρήγορση θα σας βοηθήσει να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δεν θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενδοσκοπήσεις είναι απαραίτητες, αλλά μην το παρακάνετε. Το χαμόγελο και η τρυφερότητα θα είναι τα καλύτερα όπλα σας, γι’ αυτό κάντε λεπτούς χειρισμούς. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δεν θα λείψει κάποια πίεση προκειμένου να κλείσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος, οι προοπτικές θα είναι πολλές, αρκεί να είστε δυνατοί και πιο διπλωματικοί. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αυτιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επιρροές που θα δεχθείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, γι’ αυτό αποκολληθείτε από καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις τωρινές ανάγκες σας και προχωρήστε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...