Μοιραίο το σεξ στις γραμμές του τρένου

Δίπλα στις γραμμές του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου θέλησε να κάνει σεξ ζευγάρι από τη Ρωσία, με τραγική κατάληξη…

Δίπλα στις γραμμές του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου θέλησε να κάνει σεξ ζευγάρι από τη Ρωσία, με τραγική κατάληξη τον θάνατο της γυναίκας, την οποία το τρένο αποκεφάλισε στο πέρασμά του. Κι είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι αν η γυναίκα δεν σταματούσε την επαφή ακούγοντας το τρένο να φτάνει, η ζωή της θα είχε σωθεί.

Ολα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα. Το ζευγάρι, που, σύμφωνα με τοπικά μέσα στη Ρωσία, ήταν άστεγο, έκανε σεξ κυριολεκτικά μερικά εκατοστά από τη γραμμή του τρένου. Η γυναίκα βρισκόταν πάνω από τον άντρα, όταν άκουσε τον συρμό να πλησιάζει με ταχύτητα. Λειτουργώντας ενστικτωδώς και όχι με τη λογική, καθώς τόσο εκείνη όσο και ο άντρας ήταν μεθυσμένοι, διέκοψε το σεξ και προσπάθησε να σηκωθεί, για να απομακρυνθεί από τις ράγες. Αυτό ήταν και το μοιραίο σφάλμα της.

Την αποκεφάλισε

Το τρένο πέρασε με ταχύτητα, χτυπώντας και αποκόπτοντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας. Ο σύντροφός της δεν είχε τον παραμικρό σωματικό τραυματισμό, καθώς δεν είχε κουνηθεί από τη θέση του, υπέστη όμως ισχυρό σοκ βλέποντας όσα συνέβησαν.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον σταθμό Ζαουντίνσκαγια, στην ακριτική ρωσική επαρχία Μπουργιατία. Πηγές των ρωσικών σιδηροδρόμων δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως αν η γυναίκα παρέμενε στην αρχική θέση της, κάνοντας σεξ με τον εραστή της, και δεν προσπαθούσε να σηκωθεί, ο συρμός θα είχε περάσει χωρίς να τη χτυπήσει. Οι αστυνομικές Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα ονόματα ή τις ηλικίες του ζευγαριού.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν πάντως η διοίκηση των ρωσικών σιδηροδρόμων ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, ζητώντας από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες όπως το να περνούν πάνω από γραμμές σε αφύλακτα σημεία. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, δηλαδή ηλικιωμένους και παιδιά.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ