Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Ο μπαμπάς τον κρατούσε για να τον βιάζει ο «άλλος»

«Φοβόμουν πολύ και πονούσα» • Τα sex toys, οι αλοιφές και τα σημάδια της κτηνωδίας • Η ανατριχιαστική περιγραφή του 12χρονου για τη φρίκη στα χέρια του πατέρα του, που τον κρατούσε δυνατά για να τον βιάζει ο «άλλος»

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η περιγραφή που φέρεται ότι έδωσε στους αστυνομικούς το 12χρονο αγόρι που έζησε τη φρίκη στο σπίτι του gay πατέρα του και του εραστή του στο Αργος. Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού περιελάμβανε, σύμφωνα με πληροφορίες, και sex toys, ενώ, σύμφωνα με την κατάθεση του μικρού, ο πατέρας-κτήνος κρατούσε τον γιο του για να τον βιάζει ο «άλλος»!

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες άφησαν άναυδους τόσο τους έμπειρους αστυνομικούς όσο και τον παιδοψυχολόγο. «Ο μπαμπάς με κρατούσε και ο φίλος του με πόναγε. Το έλεγα του μπαμπά, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Φοβόμουν πολύ και πονούσα και ο μπαμπάς μού έλεγε πως δεν είναι τίποτα, θα περάσει! Πάλευα να ξεφύγω, αλλά ο μπαμπάς μού κρατούσε δυνατά τα χέρια και ο φίλος του συνέχιζε να με πονάει» φέρεται ότι είπε το παιδάκι, προκαλώντας φρίκη σε όσους το άκουγαν.

Το «προετοίμαζε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βιάσουν το παιδί, που πάσχει από νοητική υστέρηση, ο αδίστακτος 45χρονος με τον 37χρονο σύντροφό του το «προετοίμαζε», κάνοντας παιχνίδια με σεξουαλικά βοηθήματα. Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα υπέφερε συστηματικά το αγόρι στα χέρια του αρρωστημένου ντουέτου, που, μετά τους απανωτούς βιασμούς, προσπαθούσε να «φροντίσει» τον 12χρονο και να κρύψει τα σημάδια της κτηνωδίας με… αλοιφές!

Παρ’ όλα αυτά, το παιδί συνέχιζε να έχει εμπιστοσύνη στον πατέρα του και δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλε ήταν αποκύημα της διαστροφής του.

Ισως γι’ αυτό άργησε να αποκαλύψει στη γιαγιά του και στη μητέρα του τι συνέβαινε στο διαμέρισμα του 45χρονου στο Αργος και το έκανε μόνο όταν δεν μπορούσε πια να αντέξει τον εφιάλτη. «Ελάτε να με πάρετε, δεν περνάω καλά. Θέλω να φύγω…» άρχισε να παραπονιέται στις δυο γυναίκες στις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπισε κυνικά τη συγκλονιστική κατάθεση, όταν άκουσε από το στόμα των αστυνομικών το περιεχόμενό της.

Παρόλο που η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε όσα είχε καταμαρτυρήσει ο 12χρονος για τα βασανιστήρια που περνούσε, προσπάθησαν και οι δυο να εμφανίσουν το παιδί ως μυθομανές, που σκαρφίζεται περίεργα ψέματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι gay εραστές φέρεται ότι υποστήριξαν πως «ίσως να το χαϊδεύαμε λίγο, λόγω του ότι είναι παιδί, και αυτό με στοργή και τίποτε παραπάνω»!

Πάντως στο άκουσμα αυτού του ισχυρισμού, ο ανακριτής εξοργίστηκε και άρχισε να κουνά μπροστά στα μάτια τους το πόρισμα του ιατροδικαστή με όσα περιγράφει, ενώ τους έκανε τις ανάλογες ερωτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους (λόγω του ποσοστού αναπηρίας που του έχει διαγνωστεί), ενώ ο σύντροφός του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...