Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Χάος στην πανσέληνο της φωτιάς

Η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αναλύει όσα ανησυχητικά «βλέπει» να έρχονται • Ο Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα σε απρόβλεπτες εκλογές και η ΝΔ (ως Ζυγός) επηρεάζεται αρνητικά από τον «πόλεμο των άστρων» • Διασπάσεις κομμάτων στον φλεγόμενο ορίζοντα, ανατροπές και αλλαγές ηγεσίας

w46ur6htgsgtΑπρόβλεπτες εξελίξεις στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου φέρνει για το επόμενο διάστημα η πανσέληνος του Ιουλίου, η οποία αστρολογικά πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά πάνω σε ένα ισχυρό τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ηλιος με τη Δήμητρα (διεθνώς γνωστή ως Ceres), τον νάνο αστεροειδή του ηλιακού μας συστήματος.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Τους επόμενους μήνες, όπως προβλέπουν τα άστρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα σε απρόβλεπτες εκλογές, η Ν.Δ. θα κλονιστεί από την επιρροή της πανσελήνου, ενώ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα κληθεί ξαφνικά να παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα. Εκτός από την «άγρια» πανσέληνο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης προς Τετάρτη 20 Ιουλίου, ήδη έχουν ξεκινήσει να μας επηρεάζουν και οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, που θα πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

«Ο Ηλιος, με το ισχυρό τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον αστεροειδή Ceres, θα δείξει το σκληρό πρόσωπό του με αποτελέσματα την πολιτική διγλωσσία, την απάτη και την αύξηση της εγκληματικότητας και των βιασμών. Το τετράγωνο αυτό συνήθως βγάζει τον στρατό στους δρόμους για τη στήριξη των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας. Είναι το τετράγωνο της εμμονής στην εξουσία, της απληστίας και του ναρκισσισμού» εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Σημαντική θα είναι και η σύνοδος που θα σχηματίσουν ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Λέοντα, που θα δυσκολέψει την επικοινωνία σε πολλούς τομείς:

«Η περσινή πρώτη πανσέληνος του Ιουλίου στον Αιγόκερω (γιατί είχαμε δύο) προκάλεσε τα capital controls, το δημοψήφισμα και τις εκλογές. Η Ελλάδα βιώνει την πιο δύσκολη μεταπολεμική περίοδο (1896-1932). Αρκεί να υπολογίσουμε ότι αστρολογικά έχουμε μπροστά την πανσέληνο του Αυγούστου στον Υδροχόο και φυσικά το Blue Moon του φθινοπώρου, που θα φέρει νέες μεγάλες ανατροπές». Την πολιτική αστάθεια του 1989 φαίνεται ότι θα ζήσουμε για άλλη μια φορά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και σε… αναμέτρηση με την ιστορία της.

Κόμματα

«Διασπάσεις κομμάτων και αλλαγές ηγετών εμφανίζονται στην αστρολογική πολιτική λίστα. Το κόμμα το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά η πανσέληνος ως Ζυγός είναι η Ν.Δ., ενώ θα έχουμε ίδρυση νέου κόμματος και πιθανότατα μια κίνηση που θα προκαλέσει την επανεμφάνιση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι εκλείψεις που πέρασαν και αυτές που έρχονται το φθινόπωρο χτυπούν την οικονομία και προκαλούν γεωλογικά και έντονα φυσικά φαινόμενα. Θα κλείσω όμως την ελλαδική πρόβλεψή μου με μια φράση του Παύλου Μελά, που τα λέει όλα: «Δεν υπάκουσα παρά μόνο σε μια ιδέα: να φανώ χρήσιμος στον πλησίον μου και στον τόπο μου» λέει η κυρία Παπανικολοπούλου.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο 

Οι Κριοί ζουν τον έρωτά τους, ενώ οι Ταύροι ως… γερολαδάδες του ζωδιακού ασχολούνται με την τσέπη τους! Οι Δίδυμοι εξακολουθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις, ενώ οι Καρκίνοι αναμοχλεύουν το παρελθόν. Οι Λέοντες παίρνουν αγκαζέ το ταίρι τους και φεύγουν για διακοπές, ενώ οι Παρθένοι θα έχουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες και χρήματα. Οι Ζυγοί λύνουν επιτέλους τα εργασιακά ζητήματά τους, οι Σκορπιοί έτοιμοι για νέες γνωριμίες και οι Τοξότες εκτός από γνωριμίες θα τολμήσουν και νέες συνεργασίες. Οι Αιγόκεροι θα βιώσουν ερωτικούς κλυδωνισμούς, οι Υδροχόοι σχέσεις με το εξωτερικό, ενώ τέλος οι Ιχθύες θα περάσουν ένα στάδιο εντάσεων και χωρισμών.

Αποχώρηση χωρών από το ευρώ και τρομοκρατικές επιθέσεις

Στον παγκόσμιο χάρτη προβλέπεται αποχώρηση χωρών από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, με πρώτες στη λίστα τις Ουγγαρία, Δανία, Ιταλία και Φινλανδία. Δημιουργείται η νέα Ευρώπη τριών ταχυτήτων.

Η τρομοκρατία χτυπά την καρδιά της Ευρώπης και της οικονομίας. Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα θα βιώσουν τον φόβο και την εγκληματικότητα. Ανοδος ακροδεξιών κομμάτων, νεοθατσερισμός στη Βρετανία και μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για την Αμερική, που θα βιώσει δεύτερο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της μετά τους Δίδυμους Πύργους. Ο φόβος και ο ρατσισμός θα προκαλέσουν την αλλαγή πολιτικής ρότας. Πείνα, πόνος, δυστυχία, εξέγερση λαών στον Νότο της Ευρώπης. Σημαντικές αναταράξεις στα νερά της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας και από το τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου, που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε δύο εκλείψεις.

Η πρώτη έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, θα είναι ηλιακή και θα έχει αρχηγό της τον Αρη, ενώ η δεύτερη πραγματοποιείται στις 24 μοίρες των Ιχθύων και θα είναι σεληνιακή. Αυτή πυροδοτεί το κλίμα των συμμαχιών και των συνεργασιών, ενώ μαζί με την ανάδρομη φορά του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει παγκόσμιες ανατροπές. Σημαντική θα είναι και η συνεχόμενη μετατόπιση πληθυσμών, με τους μετανάστες να απασχολούν την Ευρώπη και, φυσικά, τη χώρα μας. Αύξηση των ασθενειών και των ψυχασθενειών, αποκάλυψη πρακτόρων και προδοτών» καταλήγει η πολιτική αστρολόγος.

  

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...