Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς

Ύστερα από μήνες αποχής από το νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, το Teatro ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο τον χειμώνα αυτό, με την μεγαλύτερη συνεργασία έκπληξη που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια! Δύο μεγαθήρια του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τον απόλυτο πανικό από την αγαπημένη πίστα σε λίγους μόλις μήνες. Η συνεργασία έχει ήδη κλείσει, Βασίλης Καρράς Teatro Νότης Σφακιανάκης έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει πλέον είναι η διεκπεραίωση των τελευταίων λεπτομερειών της συνεργασίας αυτής. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους επί πίστας για δεύτερη φορά στην πορεία τους, ύστερα από δύο δεκαετίες, και ετοιμάζονται να μας κάνουν να ζήσουμε ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες!

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ • TEATRO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ του, ο Νότης Σφακιανάκης κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό από το προσκήνιο της διασκέδασης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει ερμηνεύσει επικές επιτυχίες που έχουν παραμείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου και ακολουθείται πιστά από τους φανατικούς θαυμαστές του σε κάθε του βήμα. Σε συνέχεια της συνεργασίας του με τον Κώστα Μπερτάκη, ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει φέτος μεταγραφή από το Fantasia, όπου εμφανιζόταν τον χειμώνα και ετοιμάζεται να αναλάβει μαζί με τον Βασίλη Καρρά, το δυνατότερο χαρτί του επιχειρηματία, το Teatro. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ • TEATRO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

35 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στο δισκογραφικό προσκήνιο και μάλιστα χωρίς καμία σχεδόν διακοπή ο Βασίλης Καρράς. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μας έχει αποδείξει πολλάκις πως το ταλέντο του είναι αδύνατο να αμφισβητηθεί και πως αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παρουσίες της λαϊκής σκηνής όλες αυτές τις δεκαετίες. Οι επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό του είναι πραγματικά αναρίθμητες και ο Βασίλης Καρράς κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού. Στο Teatro τον έχουμε δει ξανά πριν λίγα χρόνια, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη, σχήμα που απογειώθηκε από το κοινό. Και τώρα, ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα αυτή συνοδευόμενος από ένα ακόμα τεράστιο κεφάλαιο του τραγουδιού, τον Νότη Σφακιανάκης. Καρράς Σφακιανάκης Teatro θα αποτελέσουν την πιο hot επιλογή διασκέδασης τον χειμώνα 2016-17.

TEATRO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Το Teatro μπορεί να μην μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στη νύχτα, όμως έχει καταφέρει να διανύσει μία εκπληκτική πορεία μέσα στα χρόνια και να παραμείνει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης μέχρι και σήμερα, Και αυτό φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς οι ιθύνοντές του φροντίζουν να φέρνουν στη σκηνή του κάθε σεζόν τα πιο δυνατά ονόματα της μουσικής. Τα τελευταία χρόνια, στο κέντρο το ενδιαφέρον είχαν μονοπωλήσει Πάολα και Παντελής Παντελίδης, όμως, ύστερα από τον θάνατο του τελευταίου μία νέα περίοδος ξεκινά για το μαγαζί της λεωφόρου Ποσειδώνος 26. Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζονται να συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία του κέντρου και το μόνο βέβαιο φυσικά είναι πως θα τα καταφέρουν με κάθε επιτυχία. Ποιο σχήμα άλλωστε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτά τα δύο τεράστια ονόματα του ελληνικού τραγουδιού; Σίγουρα ελάχιστα, αλλά ίσως και κανένα. Καρράς Σφακιανάκης Teatro θα αποτελέσουν τον απόλυτο προορισμό την ερχόμενη σεζόν!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...