Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Tips για λιγότερη λιγούρα

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ • Νέα τάση για τους celebrities το ab crack • TIPS ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΙΓΟΥΡΑ • Tα τεχνητά γλυκαντικά μεγαλώνουν την πείνα • ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΛΟΪ • Η ήπια άσκηση, ιδανική για τις εγκυμονούσες • ΓΙΟΓΚΑ Η ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ

Καλοκαίρι και στερήσεις δεν γίνεται. Πόσο μάλλον στο αλκοόλ. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας αλκοολούχα ροφήματα και πάλι να χάσουμε βάρος.

Ο personal trainer Μάιλς Χόπερ εξηγεί ότι μπορούμε να εισάγουμε ελεγχόμενη ποσότητα αλκοόλ στην καθημερινότητά μας υπό προϋποθέσεις, χωρίς να χαλάσουμε τη γραμμή μας. Η πρώτη και βασικότερη είναι να ξεκινάμε τη μέρα μας με πρωινό, για να διασφαλίσουμε την καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας.

Σημαντικό είναι, επίσης, στις εξόδους μας να επιλέγουμε είτε το αγαπημένο μας σνακ είτε το αγαπημένο μας ποτό και όχι και τα δύο μαζί, για να περιορίζουμε τις θερμίδες, και να έχουμε περάσει μια βόλτα από το γυμναστήριο νωρίτερα την ίδια μέρα, ακολουθώντας πρόγραμμα καύσης λίπους.

Οσο για τα ποτά που πρέπει να επιλέξουμε, για να μη φορτωθούμε υπερβολικές θερμίδες; Ενα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί έχει 200, ένα ποτήρι σαμπάνιας 84 και ένα ποτήρι βότκα με σόδα 100 θερμίδες.

Νέα τάση για τους celebrities το ab crack

Είναι το ab crack το νέο six pack; Φαίνεται ότι η απλή γράμμωση των κοιλιακών δεν αρκεί πια για τους celebrities στο Instagram, οι οποίοι επιχειρούν να κάνουν τάση την κάθετη πτύχωση που σχηματίζεται στις πολύ επίπεδες και καλά γυμνασμένες κοιλιές.

Αν και τα ab cracks διαφέρουν σε βάθος και σε γράμμωση, και μόνο η παρουσία τους υποδηλώνει ότι έχει ιδρώσει κανείς για τα καλά τη φανέλα στο γυμναστήριο. Το νέο fitness trend ξεκίνησε από τα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ, Εμιλι Ραταϊκόφσκι και Τζούρνταν Νταν, και σύντομα φιλοξενήθηκε ως άρθρο στα μεγάλα γυναικεία περιοδικά.

TIPS ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΙΓΟΥΡΑ

Είναι φορές που αισθάνεστε ότι το στομάχι σας είναι πηγάδι δίχως πάτο; Ταλαιπωρείστε από λιγούρες που σας οδηγούν στην κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αδυνατίσετε; Η διατροφολόγος Σόνα Γουίλκινσον δίνει έξυπνα tips, για να καταπολεμήσετε τις λιγούρες χωρίς πολύ κόπο.

Οπως υποστηρίζει, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατανάλωση ενός «βασιλικού» πρωινού και ακόμη δύο κύριων γευμάτων την ημέρα. Στην πρώτη ενδιάμεση λιγούρα και αφού πιείτε ένα ποτήρι νερό, γιατί συχνά ο οργανισμός μπερδεύει τη δίψα με την πείνα, αντί για τσιπς προτείνει ένα βραστό αβγό ή σνακ με καλά λιπαρά, όπως τα αμύγδαλα, που μειώνουν τη λαχτάρα για ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τέλος, στις σαλάτες σας βάζετε πάντα ξίδι, που βελτιώνει την πέψη και μειώνει την γκρελίνη, την ορμόνη της πείνας.

Tα τεχνητά γλυκαντικά μεγαλώνουν την πείνα

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη βασίζονται σε αυτές, για να παραμείνουν αδύνατοι, ωστόσο οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες στην πραγματικότητα μας κάνουν να πεινάμε περισσότερο. Νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ σε πειραματόζωα έδειξε ότι όσα τρέφονταν με φαγητό με υποκατάστατα ζάχαρης έτρωγαν κατά μέσο όρο 30% περισσότερο από τα άλλα.

Παράλληλα, οι γευστικοί κάλυκές τους αντιδρούσαν πιο έντονα από το σύνηθες στην κανονική ζάχαρη. Οπως ανακάλυψαν εν συνεχεία, ο εγκέφαλός τους έδινε εντολή να φάνε περισσότερο, όταν διαπίστωνε ότι το γλυκιάς γεύσης φαγητό που έτρωγαν δεν τους έδινε την απαιτούμενη έκρηξη ενέργειας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι και ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά αντίστοιχα.

ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΛΟΪ

Τα μυστικά της μεταμορφωμένης σιλουέτας της αποκάλυψε η Κλόι Καρντάσιαν σε πρόσφατη συνέντευξή της. Οπως εξήγησε, το σημαντικό για εκείνη ήταν ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης. «Οταν δεν ασκούμαι, δεν προσέχω και τι καύσιμο βάζω στο σώμα μου. Και διαπιστώνω ότι, όταν γυμνάζομαι το πρωί, τείνω να κάνω πιο υγιεινές επιλογές το υπόλοιπο της μέρας» είπε. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τρώει μπανάνα με βούτυρο αμυγδάλου το πρωί, ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα πριν από το γυμναστήριο και σαλάτα κοτόπουλου το μεσημέρι. Το βράδυ προτιμά κοτόπουλο με λαχανικά στον ατμό.

Η ήπια άσκηση, ιδανική για τις εγκυμονούσες

Το ότι το Instagram έχει κατακλυστεί από εγκυμονούσες που σηκώνουν βάρη, κάνουν crossfit, τρέχουν μαραθωνίους και διατηρούν γραμμωμένη κοιλιά ακόμη και στον όγδοο μήνα δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να κάνει το ίδιο μια οποιαδήποτε έγκυος. 

Η Αμερικανική Ακαδημία Μαιευτήρων -Γυναικολόγων συνιστά σε όλες τις γυναίκες που δεν έχουν επιπλοκές με τις εγκυμοσύνες τους να κάνουν 30 λεπτά ήπιας άσκησης την ημέρα, τις περισσότερες -αν όχι όλες- ημέρες της εβδομάδας, καθώς το κλειδί είναι να διατηρούν το τρέχον επίπεδο δραστηριότητάς τους, αν όχι να το αυξάνουν.

ΓΙΟΓΚΑ Η ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ

Στη γιόγκα και όχι στον χορό, όπως θα περίμενε κανείς, οφείλει το καλογυμνασμένο σώμα της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ίδια αποκάλυψε ότι γυμνάζεται δύο φορές την εβδομάδα με τη βοήθεια της personal trainer της Ελίζαμπεθ Ι από το Λος Αντζελες.

«Μερικές φορές επικεντρωνόμαστε στη χαλάρωση και την ευθυγράμμιση του σώματος και άλλες της βγάζω την ψυχή» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ι, η οποία τόνισε ότι κάθε μάθημα γιόγκα διαρκεί 90 λεπτά.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...