Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική ανασφάλειά σας. Για να έχετε…

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δεν φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές επαφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική ανασφάλειά σας. Για να έχετε τον τελευταίο λόγο, κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε πού θα φτάσει μια κατάσταση που σας ενοχλεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος που τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε. Επανεξετάστε όσα σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμα είναι.

ΛΕΩΝ: Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά θέματα με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας που, όπως πιστεύετε, η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

ΖΥΓΟΣ: Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, αγνοήστε τυχόν ιδιοτροπίες του. Αξιοποιήστε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει για αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές ανάγκες σας και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια κι αν είναι αυτά.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...