Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Βελονιστής (!) στη Νορβηγία ο γιος του Γ. Παπανδρέου

Ερως ανίκατε! Πού κοιμάται τα βράδια ο Γιώργος, η σχέση της μικρής Μαργαρίτας με τον φοιτητή της Ιατρικής, τενίστα και οι μοναχικές βόλτες της Αντας.

«Σκορποχώρι» αναφώνησε άτομο από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, όταν κλήθηκε να περιγράψει την καθημερινότητα των μελών τής άλλοτε αχώριστης οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

«Ο ένας στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή» συνέχισε, προσθέτοντας όμως «ότι όλοι είναι καλά, απλά δεν είναι μαζί». Πράγματι, εκτός από το πρώην ζευγάρι, τον Γιώργο και την Αντα Παπανδρέου, που έχουν εδώ και μήνες δώσει οριστικό τέλος στην 26χρονη σχέση τους, και τα παιδιά τους φαίνεται ότι χαράσσουν τη ζωή τους μακριά από το Καστρί και τη σκιά των γονιών τους. Είναι, άλλωστε, και τα δύο πολύ ερωτευμένα!

Ευτυχισμένος με την Ολλανδέζα!

Παρά τις τεκτονικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην προσωπική ζωή του, όσοι συναντούν σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζουν ότι έχει επανακτήσει απόλυτα την καλή διάθεσή του. Ατενίζει, μάλιστα, με αισιοδοξία το μέλλον. Μένει πλέον μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Καστρί, στον απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό Δικαστικά στην περιοχή του Μαραθώνα.

Μπορεί η νεόκτιστη μεζονέτα των 120 τ.μ. να είναι το νέο καταφύγιό του, αλλά πολλά βράδια τα περνάει σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Εκεί είναι το σπίτι τής -εδώ και αρκετούς μήνες- αγαπημένης του. Πρόκειται για μία Ολλανδέζα που γνώρισε σε ένα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Οι ελάχιστοι φίλοι που τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για μία γυναίκα που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία του και τον κέρδισε ολοκληρωτικά. «Ηταν η περίοδος που είχαν γκρεμιστεί σχεδόν όλα στο πολιτικό πεδίο και το μέλλον έμοιαζε σκοτεινό» σχολιάζει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Διαφορετική καθημερινότητα

Η πρώην σύζυγός του, η οποία διέμενε για ένα μικρό διάστημα σε διαμέρισμα φίλης της στο Κολωνάκι, ζει πλέον μόνη της στο Καστρί. Αλλωστε, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να προχωρήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Η Αντα εδώ και καιρό έχει χτίσει τη δική της καθημερινότητα, βρίσκοντας κάποιες στοιχειώδεις ισορροπίες. Εξάλλου, και πριν από τον χωρισμό κλήθηκε να προσαρμοστεί σε μία τελείως διαφορετική ζωή. Ο σύζυγός της ταξίδευε διαρκώς και η μοναχοκόρη της Μαργαρίτα έμενε πια στο Λονδίνο, όπου την επισκεπτόταν συχνά πυκνά, γεμίζοντας τον χρόνο της.

e3qt 3

Σήμερα έχει στο πλευρό της ελάχιστους καλούς φίλους, με τους οποίους απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς. Πίνει τον καφέ της τα πρωινά του Σαββάτου σε καταστήματα της Κηφισιάς, επισκέπτεται τον οίκο Armani, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι φίλος της, για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, πίνει κρασί με τις φίλες της στο γνωστό γωνιακό wine bar Ombra στο Ψυχικό και απολαμβάνει ψάρι στο Καστελόριζο στη Νέα Κηφισιά. Αν και η κόρη της Μαργαρίτα είναι ακόμα η μεγάλη αδυναμία της, οι δυο τους δεν περνούν τόσο χρόνο μαζί, καθώς η νεαρή Παπανδρέου, εκτός από τις σπουδές της, βιώνει και τον πρώτο της έρωτα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

e3qt 2Βελονιστής στη Νορβηγία ο πρωτότοκος Ανδρέας

Ενα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική ζωή του Ανδρέα, γιου του Γιώργου Παπανδρέου από το πρώτο γάμο του με την Εύα. Ο νεαρός αρραβωνιάστηκε έναν χρόνο νωρίτερα την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα Πατραμάνη στην Κρήτη, η οποία ζει και εργάζεται εκεί. Ο ίδιος, όμως, δεν ρίζωσε στο νησί. Λίγο μετά τους αρραβώνες που πραγματοποιήθηκαν σε φιλικό σπίτι για να αποφύγουν τους ανεπιθύμητους παπαράτσι, ο Ανδρέας τζούνιορ εγκατέλειψε όχι μόνο την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα.

Προσαρμογή

Εδώ και μήνες βρίσκεται στη Νορβηγία, όπου εργάζεται ως βελονιστής. Ο ξενιτεμός του έδωσε τροφή για κακεντρεχή σχόλια, που έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό. Η πραγματικότητα είναι ότι το ζευγάρι παραμένει μαζί. Ο λόγος, μάλιστα, που ο νεαρός επέλεξε τη σκανδιναβική χώρα είναι γιατί εκεί βρίσκονται συγγενείς της αγαπημένης του, που προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή του.

Το ζευγάρι είναι καλά και αναμένεται να περάσει το καλοκαίρι μαζί. Η Πωλίνα παραμένει στην Ελλάδα εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Οι φίλοι τους ισχυρίζονται ότι η σχέση αυτή είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια και σύντομα θα φάμε και κουφέτα.

Η βιολόγος ερωτευμένη με τενίστα

Η Μαργαρίτα αποτελούσε ανέκαθεν τον συνδετικό κρίκο του ζεύγους Παπανδρέου. Και οι δύο της έχουν τεράστια αδυναμία και δηλώνουν σε όλους τους τόνους πόσο περήφανοι είναι για την ακαδημαϊκή πρόοδό της. e3qt 1Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή βιολόγος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη δύσκολη μετάβαση που βίωσε το ζευγάρι. Αυτή ήταν που άσκησε και στους δύο πίεση για να βάλουν στην άκρη τα προβλήματά τους και να βρουν μια κάποιου είδους ισορροπία στην κοινή ζωή τους.

Σήμερα, όμως, έχει κρατήσει τις αποστάσεις της, εστιάζοντας στη δική της προσωπική ευτυχία. Οσοι τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για μία σφόδρα ερωτευμένη κοπέλα, που αφιερώνει όλο τον χρόνο της στον σύντροφό της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρη Καπαγιάννη. Ο φοιτητής Ιατρικής είναι τα τελευταία 2,5 χρόνια ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κρήτη, όπου σπούδαζαν και οι δύο. Ο Καπαγιάννης εκτός από φοιτητής Ιατρικής είναι και ένας πολλά υποσχόμενος τενίστας. Προσφάτως, μάλιστα, αναδείχθηκε ο καλύτερος Ελληνας αθλητής για το 2016, κάνοντας περήφανη τη σύντροφό του. Οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αν και αγαπούν το νησί, έχοντας δημιουργήσει μία στενή παρέα από φίλους, με κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...