Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Aegean Oil ακόμα πιο ψηλά

Κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των 294 υποψηφίων που συμμετείχαν στην έρευνα για τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες

Νέα μεγάλη διάκριση για την Aegean Oil, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των 294 μεγαλύτερων εταιριών που συμμετείχαν στην έρευνα Most Admired Companies 2016. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό «Fortune» σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων / ελεγκτών KPMG.

Στο πλαίσιό της, 1.450 κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών (Most Admired Companies). Η εταιρική υπευθυνότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η οικονομική υγεία είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρίες, οι οποίες ξεχώρισαν σε μια δύσκολη περίοδο για το επιχειρείν στη χώρα μας.

Συνεισφέρει στην οικονομία

Η Aegean είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ένα πανελλαδικό δίκτυο 550 πρατηρίων καυσίμων και με ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο 1 δισ. ευρώ, που συνεισφέρει πολλαπλά και ουσιωδώς στην εθνική μας οικονομία.

Περίπου 450.000.000 ευρώ (σχεδόν το ήμισυ από το συνολικό ποσό του κύκλου εργασιών της) καταβάλλεται ετησίως από την εταιρία στα κρατικά ταμεία με κάθε μορφή φόρων και εισφορών, ενώ στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, καθώς και στα πρατήρια καυσίμων με το σήμα Aegean απασχολούνται συνολικά 2.200 εργαζόμενοι. Σύμφωνα με τη διοίκηση της Aegean Oil, «η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, έρχεται να επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της πορεία και παράλληλα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις στη συνεχή της προσπάθεια για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών».

rqw4rq43wrt 1

Οι πλήρως εκσυγχρονισμένες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Aegean στην Αλεξανδρούπολη και στον Ασπρόπυργο χρησιμεύουν ως στρατηγικοί κόμβοι για τα πλοία και τα βυτιοφόρα οχήματα που μεταφέρουν καύσιμα και εξευγενισμένα προϊόντα απόσταξης πετρελαίου, βοηθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της να φτάσουν γρήγορα στην αγορά. Επιπλέον, κατά τόπους εταιρικές μονάδες υποστηρίζουν τις δραστηριότητες φόρτωσης από τα ΕΛ.ΠΕ. στον Ασπρόπυργο, στη Θεσσαλονίκη και στην Ελευσίνα, καθώς και από το διυλιστήριο της Motor Oil κοντά στην Κόρινθο.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Aegean υλοποιεί προγράμματα χορηγιών με δωρεές και χορηγίες σε διάφορους φορείς, οργανισμούς και ιδρύματα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, που συμβάλλουν στην προαγωγή των κοινωνικών αξιών μας. Τα προηγούμενα έτη, μεταξύ άλλων, η εταιρία χορήγησε πετρέλαιο θέρμανσης σε συνολικά 200 σχολεία, κυρίως, της βόρειας Ελλάδας.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Aegean, έχοντας βαθιά πίστη στη δύναμη της Ελλάδος και στις δυνατότητες για ανάκαμψη και ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας, διατήρησε και αύξησε τις θέσεις εργασίας και υλοποιεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με τη δημιουργία νέων πρατηρίων στη νησιωτική Ελλάδα και στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην έρευνα – ανάπτυξη και τη διάθεση στην αγορά διαφοροποιημένων / βελτιωμένων καυσίμων, εδραιώνοντας τη θέση της στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της εμπορικής της δραστηριότητας.

Παράλληλα, η Αιγαίον Οϊλ λειτουργεί και συντηρεί τρεις σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών (ΣΕΑ), δύο στον Αλμυρό στο 270ό χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ενώ ο τρίτος είναι ο ΣΕΑ Αρφαρών Μεσσηνίας, στο 219ο χλμ. της Ε.Ο. Κορίνθου – Καλαμάτας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...