Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε ως τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την θέση σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Βάλτε άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Ισως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε έναν καλό φίλο σας. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπερβολικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονούν το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι. Ζήστε κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικός τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές επιθυμίες σας με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έρθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές υποθέσεις με τις προσωπικές. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό φίλο για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και τη ζωτικότητά σας με αυτοσυγκέντρωση. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από ακατάλληλα άτομα. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε ως τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την θέση σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...