Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εσφαξε τη μητέρα του και είδε τηλεόραση

Ο 29χρονος έκοψε με κουζινομάχαιρο τον λαιμό της άτυχης 57χρονης και στη συνέχεια κατακρεούργησε το άψυχο σώμα της! Τα ουρλιαχτά του μικρότερου γιου, που τους αντίκρισε στην κρεβατοκάμαρα, αναστάτωσαν τους γείτονες, που πήγαν να δουν τι συμβαίνει

Θυμίζει… «Ψυχώ» η φρικιαστική δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας από τα χέρια του ψυχοπαθούς γιου της, ο οποίος της έκοψε πέρα για πέρα τον λαιμό με ένα κουζινομάχαιρο και κατακρεούργησε με απανωτές μαχαιριές το άψυχο σώμα της! Αμέσως μετά κάθισε δίπλα της βουτηγμένος στο αίμα και παρακολουθούσε… τηλεόραση απαθής!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το αποτρόπαιο έγκλημα, που ξεπερνά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι και είχε νυχτερινή βάρδια, πήγε στο πατρικό του στο χωριό Γελινιάτικα του Ξυλοκάστρου και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα θέαμα βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές παρυφές της παράνοιας. Ο 27χρονος άνδρας έπαθε σοκ και ξέσπασε σε κραυγές πόνου και απελπισίας, που ξεσήκωσαν όλους τους γείτονες.

Το πτώμα της 57χρονης ήταν πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 29χρονος γιος καθόταν δίπλα του, μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση, κρατώντας το μαχαίρι με λάμα 25 εκατοστών με το οποίο την είχε κατακρεουργήσει!

Ο 29χρονος μητροκτόνος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε διάφορα ιδρύματα, έδειχνε να μην είχε καταλάβει τι είχε κάνει. Στον χώρο βρέθηκε ένα μπιτόνι γεμάτο με πετρέλαιο με το οποίο, όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο 29χρονος σκόπευε να βάλει φωτιά στο πτώμα και στο σπίτι! Ωστόσο, φαίνεται ότι η τηλεόραση απέσπασε την προσοχή του και έτσι… ξεχάστηκε!

Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής, που εκτίμησαν ότι η δολοφονία διαπράχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο 29χρονος μπήκε ξαφνικά στην κρεβατοκάμαρα της 57χρονης μητέρας του και της έκοψε τον λαιμό την ώρα που εκείνη κοιμόταν, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψε για να αποφύγει το φονικό μαχαίρι! Επειτα συνέχισε να χτυπάει μανιασμένα με αυτό το άψυχο κορμί της, προκαλώντας δεκάδες μεταθανάτια τραύματα! Οταν τελείωσε το μακάβριο έργο του, έμεινε ξάγρυπνος βλέποντας τηλεόραση, ώσπου στις 8 το πρωί της Κυριακής έφτασε στο σπίτι ο μικρότερος αδελφός του.

Ακουσαν φωνές

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Οπως είπαν στις πρώτες καταθέσεις τους, βγήκαν από τα σπίτια τους, όταν άκουσαν τον 27χρονο να φωνάζει.

«Το βράδυ δεν ακούσαμε το παραμικρό. Ξέραμε ότι το παιδί έχει ψυχολογικά, τα οποία είχαν επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε στο έγκλημα» ανέφεραν στους αστυνομικούς.

Ο 29χρονος συνελήφθη και κρατείται, ώσπου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθούν τυχόν άγνωστες πτυχές του εγκλήματος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...