Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Κοζάνη: Οργή για τη θανάτωση των τεσσάρων (από τα έξι) ροτβάιλερ

Σε ευθανασία υποβλήθηκαν τελικά τα τέσσερα από τα οκτώ ροτβάιλερ που είχαν κατασχεθεί στο σπίτι του 72χρονου στην Κοζάνη, στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πεντάχρονο αγοράκι, όταν του επιτέθηκαν δυο από αυτά, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Σε ευθανασία υποβλήθηκαν τελικά τα τέσσερα από τα οκτώ ροτβάιλερ που είχαν κατασχεθεί στο σπίτι του 72χρονου στην Κοζάνη, στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πεντάχρονο αγοράκι, όταν του επιτέθηκαν δυο από αυτά, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Η θανάτωση των ζώων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, η οποία σε ανακοίνωσή της επιτίθεται με δριμύτατο τρόπο στη δημοτική Αρχή Κοζάνης, που πήρε τη σχετική απόφαση.

Τα οκτώ σκυλιά που πρωταγωνίστησαν στη συγκλονιστική υπόθεση είχαν μεταφερθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης, οι υπηρεσίες του οποίου ακολούθησαν όλες τις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία αλλά και τις αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέως. Σύμφωνα με αυτές, τα δυο μεγαλόσωμα, αρσενικά ροτβάιλερ, που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου το άτυχο αγοράκι, θα παραμείνουν στο κυνοκομείο τουλάχιστον ως τη διεξαγωγή της δίκης του ηλικιωμένου, καθώς θεωρούνται στοιχεία της υπόθεσης.

Yιοθεσία

Για τα υπόλοιπα έξι ακολουθήθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, όπως προβλέπει ο νόμος. Ωστόσο, ο Δήμος Κοζάνης έθεσε ιδιαίτερα αυστηρούς όρους για τους ενδιαφερομένους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε έναν πολίτη, ο οποίος επέμεινε να υιοθετήσει δυο από τα έξι ροτβάιλερ. Τα δυο σκυλιά θα δοθούν στον ενδιαφερόμενο, ενώ, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών, τα υπόλοιπα τέσσερα έπρεπε να οδηγηθούν σε ευθανασία.

Αυτό έγινε τελικά στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Η θανάτωση των σκυλιών προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, που εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Δήμο Κοζάνης: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την απίστευτη είδηση. Ο δήμαρχος Κοζάνης και η αντιδήμαρχος σκότωσαν τέσσερα από τα ροτβάιλερ που κρατούσαν στο κυνοκομείο τους για να μην τα παραδώσουν στη Φιλοζωική. Προτίμησαν να αφαιρέσουν ζωές, από το να ρίξουν τον εγωισμό τους. Κουρέλιασαν την ελληνική νομοθεσία. Είναι αλήτες, κυνικοί, ανάλγητοι και ψεύτες. Καταδικάστε τους οι πάντες. Αυτό το έγκλημα δεν θα μείνει έτσι»!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...