Ελτον Τζον:Happy end σε αγωγή πρώην υπαλλήλου του

Πάνω που κατάφερε να λύσει εξωδικαστικά καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης, που του έκανε πρώην υπάλληλός του, έχασε τον δικαστικό αγώνα που είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες ώστε να μη δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες της σχετικής προσφυγής

Πάνω που κατάφερε να λύσει εξωδικαστικά καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης, που του έκανε πρώην υπάλληλός του, έχασε τον δικαστικό αγώνα που είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες ώστε να μη δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες της σχετικής προσφυγής.

Ο Ελτον Τζον ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με Βρετανό πρώην υπάλληλό του, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο, λίγο μετά την απόλυσή του, είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Τζον αποσύρθηκαν, αφότου κατέβαλε εξαψήφιο ποσό στον καταγγέλλοντα. Εξαψήφιο ήταν και το ποσό που διέθεσε σε νομικά έξοδα, χωρίς όμως να καταφέρει να μπλοκάρει τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Η δικηγόρος Τζένι Αφια παραδέχτηκε την ύπαρξη αγωγής σε βάρος του πελάτη της, τονίζοντας ότι οι κατηγορίες ήταν ψευδείς και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ