Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην ξεφύγετε. Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο

ΚΡΙΟΣ: Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία σας. Κάντε πραγματικότητα ό,τι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα δοκιμάστε να παρασύρετε και τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην ξεφύγετε. Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Εχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σχέσεις και στην επικοινωνία.

ΛΕΩΝ: Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή όσο και η αντοχή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι πρέπει να είναι δικά σας αντίγραφα. Προσέξτε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική ζωή σας, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας. Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθηση και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές ικανότητές σας και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΙΧΘΥΕΣ: Αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, πριν επενδύσετε στην όποια σχέση, απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...