Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχτείτε τι ακριβώς ζητάτε. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.

ΚΡΙΟΣ: Μια και η εξωτερική εμφάνισή σας είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική διάθεσή σας και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σχέδιά σας, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο. Βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο και ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα έπειτα από πολύ καιρό να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή σε ελλιπείς συμφωνίες, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σχέδιά σας. Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωρείτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τον ρυθμό που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΛΕΩΝ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν ότι πρέπει να συντονιστείτε. Εάν βρεθείτε μπροστά σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχτείτε τι ακριβώς ζητάτε. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρις ενός σημείου. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιον συνεργάτη σας. Στα εργασιακά θέματά σας φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δύο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Θα αναζωογονηθείτε, εφόσον εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με καινούργιες γνωριμίες. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί και δεν σας αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων. Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα. Κάντε υπομονή όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, αφού δεν θα κρατήσουν πολύ ακόμα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...