Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Χρυσάφι» στα πόδια του Ρέμου

Ραντεβού στην Ψαρού για τη «χρυσή» φιέστα του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings έχουν κλείσει την επόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου εκατοντάδες θαυμαστές τους με γερά πορτοφόλια.

Ραντεβού στην Ψαρού για τη «χρυσή» φιέστα του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings έχουν κλείσει την επόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου εκατοντάδες θαυμαστές τους με γερά πορτοφόλια.

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το ετήσιο event, που γίνεται στο φημισμένο club-restaurant της πολυσύχναστης πλαζ, αποτελεί πια κάτι σαν… θεσμό για το κυκλαδίτικο νησί, συγκεντρώνοντας κάθε φορά celebrities, jet setters και φυσικά millionaires (και billionaires!), που μπορούν και πληρώνουν τον λογαριασμό! Οι ιθύνοντες του μαγαζιού δημοσιοποίησαν πρόσφατα τον τιμοκατάλογο της βραδιάς, προκαλώντας αμέσως (και εύλογα) αντιδράσεις, οι οποίες εκφράστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media.

Οι τιμές, που, σημειωτέον, είναι το λιγότερο εξωφρενικές, φανερώνουν αν μη τι άλλο ότι το «πριγκιπάτο» της Μυκόνου δεν γνωρίζει από κρίση. Την ώρα που ο μέσος Ελληνας δυσκολεύεται να πάει μία εβδομάδα διακοπές ακόμη και σε κοντινό προορισμό, αφού θα πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και Εφορία, οι πελάτες του Nammos που έχουν κλείσει τραπέζι στη μεγάλη φιέστα αναμένεται να ξοδέψουν λεφτά με το τσουβάλι. qwerwqrtrwetf 3 0Οσοι βρεθούν εκεί το βράδυ της 28ης Ιουλίου έχουν δύο επιλογές: Η πρώτη είναι τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή, όπου θα τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος και οι Gipsy Kings. Σ’ αυτά η τιμή του menu ξεκινά από 1.000 ευρώ κατ’ άτομο (!), δηλαδή σε ένα τραπέζι χωρητικότητας 10 ατόμων η ελάχιστη κατανάλωση θα είναι 10.000 ευρώ.

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται μία σαμπάνια κι ένα μπουκάλι κρασί Saint Tropez Rose τριών λίτρων για κάθε τραπέζι και, βεβαίως, ατομικό menu φαγητού (σαλάτα καβουριού με σος ταρτάρ, σαλάτα Nammos, γαρίδες τεμπούρα με καυτερή σάλτσα από σουσάμι, Rib Eye με ψητές πατάτες και επιδόρπιο). Η δεύτερη επιλογή για τους ενδιαφερομένους είναι η κατηγορία των τραπεζιών που βρίσκονται πιο μακριά από qwerwqrtrwetf 2το stage. Σ’ αυτά η τιμή ανά άτομο ξεκινά από τα 500 ευρώ και περιλαμβάνει το ίδιο μενού φαγητού, ενώ σε κάθε τραπέζι χωρητικότητας 10 ατόμων θα υπάρχουν επίσης μία σαμπάνια και ένα κρασί – πλην όμως του 1,5 λίτρου. Στα πίσω τραπέζια η συνολική ελάχιστη κατανάλωση θα είναι 5.000 ευρώ.

Προετοιμασία

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι προετοιμασίες για τη «χρυσή» φιέστα είναι πυρετώδεις, ενώ μεταξύ εκείνων που έχουν εξασφαλίσει ήδη μερικά από τα καλύτερα τραπέζια είναι βαθύπλουτοι Λιβανέζοι, Ρώσοι και Ισραηλίνοι, οι οποίοι -όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά- δεν θα διστάσουν να ανοίξουν και πάλι 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 ευρώ στα… πόδια των καλλιτεχνών. Κοινώς, στο Nammos αναμένεται να ξοδευτούν ακόμη μία φορά ολόκληρες περιουσίες.

Οσο για τις παρουσίες από την Ελλάδα; Σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι, που το επιχειρηματικό λόμπι έλαμψε διά της απουσίας του λόγω των capital controls, δεν αποκλείεται τούτη τη χρονιά να επιστρέψει δριμύτερο για το μεγάλο event στην Ψαρού. Για την ώρα, πάντως, δεν έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα ονόματα. Το σίγουρο είναι ότι το χρήμα θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνη τη βραδιά, τόσο εντός του Nammos όσο και γύρω απ’ αυτό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην περσινή φιέστα πλεούμενα τα οποία μετέφεραν θαμώνες του κλαμπ από τη Χώρα στην Ψαρού χρεώνονταν έως 3.000 ευρώ!

Πήρε φωτιά το twitter

«Πόλεμος» μηνυμάτων προκλήθηκε τόσο στη σελίδα του Nammos όσο και στο twitter, με τους χρήστες να δίνουν ρέστα στον σχολιασμό:

– Πόσο μ@…ς καβαλημένος, δήθεν, πουλ μουρ, show off, νεόπλουτος ματαιόδοξος Ελληνάρας μπορεί να είναι κάποιος που δίνει αυτά τα λεφτά.
-Τώρα μάλλον καλύτερα να μη σχολιάσω ποιος φταίει γι’ αυτή την κατάσταση. Πόσο μάλλον, όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του συγκεκριμένου μαγαζιού καρπώνεται μεγαλοπαράγοντας του αθλητισμού.
– Η διαφορά του εισιτηρίου των 500 ευρώ με των 1.000 ευρώ είναι 1,5 λίτρο παραπάνω Saint Tropez Rose. Ενα κρασί που κοστίζει στη λιανική 13 με 19 ευρώ. Πφφφ…
– Οι Gypsy Kings θα πούνε και το πορόμ πομ, πέρομ περό ή θα χρειαστεί να φωνάξετε και τους αδερφούς Κατσάμπα, και αν ναι, το κόστος ανά άτομο θα ανέβει στα 1.500 ευρώ;
– Μπορώ να μπω μέσα με την κάρτα ανεργίας;
– Θα παίζει πανακότα με μητρικό γάλα για dessert;
– Με 0,60 είσοδο (για εμάς που δεν έχουμε δώσει πίσω το πάσο) και με φρέντο από τον Γρηγόρη στο χέρι. The real gipsy kings.
– Είμαι πολύ χαρούμενη, έπεισα τον πατέρα μου να πουλήσει ένα αγροτεμάχιο στην Πελοπόννησο για να έρθω να σας δω.
– Τι αχάριστοι που είναι όλοι! Με δύο μήνες από τον ΟΑΕΔ πάμε Ρέμο και μας μένουν και 220 €!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...