Τουρίστρια για Γκίνες!

Η αντιδήμαρχος Ρόδου τίμησε Νορβηγίδα, που έχει επισκεφθεί 100 φορές το νησί των ιπποτών

Η αντιδήμαρχος Ρόδου τίμησε Νορβηγίδα, που έχει επισκεφθεί 100 φορές το νησί των ιπποτών

Η Ρόδος έχει πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, αλλά κανένας δεν φτάνει τη Νορβηγίδα Ingeborg Trollaasen Oeines, που έχει επισκεφθεί το νησί των ιπποτών 100 (!) φορές και δηλώνει φανατική φίλη του!

Χθες ο Δήμος Ρόδου τίμησε τη Σκανδιναβή τουρίστρια για την αγάπη της στο νησί των ιπποτών με ειδικό έπαινο, που της απένειμε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Στην ίδια τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Ρόδου, τιμήθηκαν και άλλοι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του νησιού (οι λεγόμενοι «repeaters») για τη σταθερή προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών. Συγκεκριμένα, εκτός από τη γλυκιά Νορβηγίδα τουρίστρια (για ρεκόρ… Γκίνες!), η δημοτική Αρχή βράβευσε το ζεύγος Francoise και Manfred Theymann από τη Γερμανία, οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για 22η φορά, καθώς και το ζεύγος Claudia και Rolf Rick -επίσης Γερμανοί-, οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 20ή φορά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο το ζεύγος Rick δήλωσε ότι θεωρεί τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα του.

Σταθερή προτίμηση

Από τη Γερμανία είναι και η οικογένεια Wessels, που τιμήθηκε για την σταθερή προτίμησή της στο νησί επί 16 χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι Joachim και Andrea Wessels και τα παιδιά τους Maike, Tina και Hannah χαρακτήρισαν τη Ρόδο «το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο». Επίσης, τιμητική διάκριση δόθηκε και στον Jarmo Eno από τη Φινλανδία, ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 15η φορά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ