Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Οι τρεις «Αγγελοι του Νίκου Βούτση» και η πρακτική εξάσκηση τους στη Βουλή

Οι τελειόφοιτες των οικονομικών επιστημών έπεσαν στα βαθιά και τα πάνε μια χαρά

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι τελειόφοιτες των οικονομικών επιστημών έπεσαν στα βαθιά και τα πάνε μια χαρά

Κούκλες τελειόφοιτες των οικονομικών επιστημών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κάνουν την εξάμηνη πρακτική άσκησή τους στις οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής.

Τα γλυκά κορίτσια Πένυ Γιαννακοπούλου, Σορίνα Μαμουζέλου και Μαρία Κρίκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη Βουλή και δέθηκαν ως άλλοι… Αγγελοι του Τσάρλι ή καλύτερα «Αγγελοι του Βούτση». Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βλέπουν καθημερινά και τι περνάει από τα χέρια των κοριτσιών. Αθώα πλάσματα που μπήκαν στα άδυτα των αδύτων! Ολα τα οικονομικά στοιχεία, από τα εισιτήρια των βουλευτών, τις αποζημιώσεις τους για τις επιτροπές, τα αυτοκίνητά τους ως και την πιο μικρή δαπάνη, είναι μπροστά στα όμορφα μάτια των τριών κοριτσιών. Στα βαθιά δηλαδή από μικρές και τα καταφέρνουν!

Ο Απόστολος  Γκλέτσος πήρε το… έργο πάνω του

13718652 1571464266488911 5623671435849912380 n
«Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πιλοφόρι, το μυστρί». Απόλυτα ταιριάζουν οι στίχοι στον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, που πήρε επ’ ώμου το έργο της Παλαιοκερασιάς. Η… τσιμεντοκωνίαση στην πλάτη, οι σωλήνες το ίδιο και όπου βγει!

13700113 1571464239822247 8429802403140495733 n

«Για να προχωρήσει το έργο, πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Ενα έργο που οι ειδήμονες κοστολόγησαν 300.000 ευρώ έγινε με 14.000 ευρώ» έγραψε ο Αποστόλης στο προφίλ του στο facebook. Μπράβο, δήμαρχέ μου, γιατί και η δουλειά εκ των ενόντων είναι φθηνότερη και οι… «μάτσο» άντρες είναι δυσεύρετοι και γι’ αυτό πολύ in!

(!)
leventis

Χαμός για τον Βασίλη Λεβέντη, αμέσως μετά τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του. Δεκάδες φίλοι και όχι μόνο του κόμματος, έσπευσαν να του δώσουν συγχαρητήρια! Ο πρόεδρος των Κεντρώων, γνωρίζοντας πια ότι είναι ρυθμιστής της νέας κατάστασης που αναμένεται να διαμορφωθεί μετά την ψήφιση του εκλογικού νόμου κι έχοντας την αυτοπεποίθηση στα ύψη, τους δέχθηκε όλους. Είναι αλήθεια, κ. πρόεδρε, ότι ετοιμάζετε υπουργικά κοστούμια; Μάλιστα άκουσα να συζητούνται ακόμη και συγκεκριμένα υπουργεία. Πάντως, όπως και να έχει, εύχομαι με το καλό!

Βασ. Οικονόμου: Απειλείται με κατάρρευση ο ΟΑΣΑ

Μετά τις κάρτες της κοινωνικής αλληλεγγύης για τα σούπερ μάρκετ, που, όπως γράφαμε προ ημερών, χρησιμοποιούνται για ουίσκι και αντιηλιακά… από κάποιους χρήστες τους, έρχεται τώρα το δωρεάν εισιτήριο για τους ανέργους, το οποίο απειλεί με κατάρρευση τον ΟΑΣΑ, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου. Για «πρωτοφανή πολιτική εξαπάτηση» μιλάει ο βουλευτής, που υπενθυμίζει: «Η κυρία Φωτίου “πουλάει” κοινωνική πολιτική για τους ανέργους αξίας ως τώρα 95.000.000 ευρώ για το 2015-2016 και την ίδια στιγμή δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή ως αρμόδιο υπουργείο, αφού δεν έχει υπογράψει τις αντίστοιχες συμβάσεις! Δεύτερον, για συγκοινωνιακό έργο 95.000.000 ευρώ ο ΟΑΣΑ δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ αλλά συνεχίζει να το εκτελεί, εγγράφοντας τεράστια ελλείμματα και απειλώντας να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό των αστικών λεωφορείων, αφού ήδη για τον ενάμιση τελευταίο χρόνο μόνο για τη μεταφορά των ανέργων δεν έχει πληρωθεί ακόμα ούτε ένα ευρώ». Κράτος της… Αριστεράς, σου λένε μετά. Αρπα κόλλα όλα!

Το «καταφύγιο» των καπνιστών

mpalkoni 1

Σε ένα στενό λιτό διαδρομάκι, που είναι το μπαλκονάκι του καφενείου της Βουλής, περνούν την ώρα τους οι μανιώδεις καπνιστές βουλευτές. Οι θεριακλήδες, που θέλουν να πάρουν και τον αέρα τους, στριμώχνονται στην αυλίτσα-μπαλκονάκι, ο πάγκος της οποίας ακούει κάθε μέρα τα πάντα. Πόνοι, πίκρες, ανταγωνισμοί και αντιζηλίες, όλα εκεί, παρέα με το τσιγαράκι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...