Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον!

Η Νάντια Δούκα, που άναψε φωτιές στα πλατό των Μάρκου Σεφερλή και Θέμου Αναστασιάδη, μοιράζει «εγκεφαλικά» ως ναυαγοσώστρια σε οργανωμένη πλαζ των νοτίων προαστίων

243tyw345ty 1Το κορίτσι που άναψε φωτιές με τις αναλογίες και τα νάζια του στα τηλεοπτικά πλατό του Μάρκου Σεφερλή και του Θέμου Αναστασιάδη εξακολουθεί να σκορπά τον πανικό στον ανδρικό πληθυσμό, αυτή τη φορά όμως ως ναυαγοσώστρια σε δημοφιλή οργανωμένη παραλία των νοτίων προαστίων!

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ 

Είναι τόσο «καυτή», που θυμίζει έντονα την Πάμελα Αντερσον στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Baywatch». Η πανέμορφη Νάντια Δούκα ποζάρει εν δράσει στον φακό της «Espresso» φορώντας το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της.

«Από τη στιγμή που θα ανέβω στο παρατηρητήριο, δεν δίνω καμία σημασία στο πώς με κοιτούν οι λουόμενοι. Τα σχόλια των ανδρών δεν με απασχολούν, αφού το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να λειτουργούν όλα τέλεια μέσα στη θάλασσα και την παραλία. Η συμπεριφορά των 243tyw345ty 2επισκεπτών στο νερό είναι το Α και το Ω για μένα όση ώρα βρίσκομαι εκεί. Εχω δει πολλά αρσενικά να μου κάνουν κομπλιμέντα και μέσα στη θάλασσα η συμπεριφορά τους να μοιάζει με πεντάχρονα που φορούν τα μπρατσάκια τους!» λέει η όμορφη ναυαγοσώστρια.

Ως φαν ττης επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Baywatch», η Νάντια πάντα γοητευόταν από την περιπέτεια – από τότε, μάλιστα, που θυμάται τον εαυτό της. Γι’ αυτό σήμερα δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσει μέσα και έξω από τη θάλασσα.

«Ως γυμνάστρια, τον χειμώνα τρέχω από γυμναστήριο σε γυμναστήριο για να προπονώ όλους εκείνους που μου εμπιστεύονται το κορμί τους, ενώ το καλοκαίρι αποφάσισα να ασχοληθώ και με τη θάλασσα, που τόσο αγαπώ» εξηγεί η «δική μας» Πάμελα Αντερσον, η οποία -θέλοντας και μη- προκαλεί τον θαυμασμό με το καλλίγραμμο κορμί της.

«Καλοσχηματισμένο σώμα»

«Ωραίος ο θαυμασμός, αλλά τώρα πια δεν θα έλεγα πως με απασχολεί! Ούτε στην προσωπική μου ζωή μού λέει πολλά, αφού η στάση μου δεν είναι να “το παίζω” ωραία. Ως γυμνάστρια, μπορεί να διαθέτω ένα καλοσχηματισμένο σώμα, αλλά έχω παλέψει αρκετά ώσπου να φτάσω σ’ αυτό το σημείο.

Προτιμώ να δίνω συμβουλές σε άνδρες και γυναίκες για το πώς μπορούν να αποκτήσουν ένα ωραίο κορμί ή πώς θα βγάλουν από τη θάλασσα έναν άνθρωπο που κινδυνεύει, παρά να απαντώ σε κομπλιμέντα» καταλήγει η Νάντια, που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν εμφανίστηκε στο «Ραντεβού στα τυφλά» του Μάρκου Σεφερλή στο Star, ενώ αναστάτωσε και το τηλεοπτικό κοινό του Θέμου Αναστασιάδη ως καλεσμένη στην εκπομπή «Ολα πρώτη φορά» του ΑΝΤ1.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...