Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Σκλάβα του sex 16 ετών

Απίστευτη ιστορία με ανήλικη που έζησε τον εφιάλτη από 45χρονο ιδιοκτήτη καφενείου! Την «πότιζε» με ναρκωτικά και τη βίαζε

Το κορίτσι που έβγαζε χαρτζιλίκι δουλεύοντας ως σερβιτόρα στο καφενείο του μετέτρεψε σε σκλάβα του sex ο 45χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού σε γειτονιά της δυτικής Αττικής. Τέσσερις μήνες κράτησε το μαρτύριο της 16χρονης στα χέρια του «αφέντη», ο οποίος κατηγορείται ότι «πότιζε» με ναρκωτικά την ανήλικη και τη βίαζε όποτε εκείνος ήθελε!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο αδίστακτος παιδεραστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία συγγενών του 16χρονου κοριτσιού, που το είχε σκάσει από το σπίτι του τον περασμένο Μάρτιο, για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί. Αναζητώντας τα ίχνη της είχαν διαπιστώσει ότι είχε βρει καταφύγιο στον 45χρονο, με τον οποίο ήδη γνωρίζονταν, υπό την προϋπόθεση να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα στο καφενείο του.

Σταδιακά, όμως, ο 45χρονος άρχισε να βλέπει με διαφορετικό μάτι το κορίτσι, που αρχικά αντιδρούσε έντονα στις ερωτικές διαθέσεις του εργοδότη του. Ομως, δεν είχε πού να μείνει και παρέμεινε φιλοξενούμενο στο σπίτι του 45χρονου, πιστεύοντας ότι θα κατάφερνε να αντιστέκεται στις ορέξεις του. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου φαίνεται ότι γρήγορα βρήκε τον τρόπο να κάμψει τις αντιδράσεις της κοπέλας για να πετύχει τον σκοπό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήγε στο Ζεφύρι, όπου προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, με σκοπό να εθίσει σε αυτό την ανήλικη και να την καταστήσει υποχείριό του!

Της έδινε χασίς

Η 16χρονη, παρόλο που έκανε χρήση του ναρκωτικού μαζί με τον 45χρονο, συνέχιζε να αντιστέκεται, όμως τελικά εκείνος τη βίασε και κατάφερε να τη μετατρέψει σιγά σιγά σε ερωτική σκλάβα! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής από την έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι ο απάνθρωπος ιδιοκτήτης του καφενείου έδινε σχεδόν κάθε βράδυ χασίς στο κορίτσι και στη συνέχεια το υποχρέωνε σε σεξουαλική επαφή!

Η 16χρονη άρχισε να αγανακτεί από όσα αναγκαζόταν να υπομένει στο σπίτι του άνδρα και κάποια στιγμή αποφάσισε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των απανωτών βιασμών και της χρήσης ναρκωτικών.

Ετσι, ενημέρωσε τα συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία πήγαν να την πάρουν αμέσως από το καφενείο. Ομως, ο 45χρονος φέρεται ότι τους έδιωξε κακήν κακώς, ακόμα και απειλώντας τη ζωή τους καθώς και της ανήλικης «αιχμάλωτής» του!

Υστερα από αυτήν την εξέλιξη οι συγγενείς του κοριτσιού τον κατήγγειλαν στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον άνδρα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρήκαν ποσότητα χασίς βάρους 110 γραμμαρίων.

Εις βάρος του καταστηματάρχη, που παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατοχής, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...