Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Η glam ζωή της «σουλτάνας»

Αφαντη από προσώπου γης η Εμινέ Ερντογάν (που λατρεύει τα ψώνια) μετά το χάος της Παρασκευής!

Την ώρα που η κατάσταση στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι έκρυθμη, η πρώτη κυρία της χώρας είναι άφαντη.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Εμινέ Ερντογάν έγινε στα εγκαίνια της γέφυρας του Κοτζαέλι, στις 30 Ιουνίου, και έκτοτε έχει χαθεί από προσώπου γης, γεγονός που προκαλεί εντύπωση, αφού ως γνωστόν δεν χάνει ευκαιρία για εξορμήσεις στα μαγαζιά. Αν και η ίδια ισχυρίζεται ότι ζει μια «ταπεινή» καθημερινότητα, που διέπεται από αυστηρές μουσουλμανικές αξίες, περνώντας τις ώρες της στην κουζίνα του «ανακτόρου», η πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική.

Την ώρα που το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Τουρκίας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, η Εμινέ Ερντογάν καυχιέται ότι πίνει λευκό τσάι αξίας 1.780 ευρώ το κιλό μέσα σε ποτήρια από φύλλα χρυσού, αξίας 300 ευρώ έκαστο. Το jet set lifestyle της περιλαμβάνει ταξίδια για shopping και συγκεκριμένα για ακριβές αντίκες και επώνυμα ρούχα.

44.000 ευρώ σε αντίκες

Για χάρη της μάλιστα έκλεισε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να περιπλανηθεί με άνεση στις μπουτίκ των διάσημων σχεδιαστών, ενώ στη διάρκεια επίσημης επίσκεψής της με τον σύζυγό της στη Βαρσοβία ξόδεψε 44.000 ευρώ σε αντίκες, με τις οποίες διακόσμησε γωνιές από το τεράστιο παλάτι που έχτισε ο «Ερντογάν ο Μεγαλοπρεπής» στην Αγκυρα, αξίας 600.000.000 ευρώ και συνολικής έκτασης 34.000 τετραγωνικών μέτρων. we46yt 3Στη διακόσμηση φυσικά δεν τσιγκουνεύτηκαν τίποτα, ντύνοντας τους τοίχους με μεταξωτές ταπετσαρίες αξίας 2.400 ευρώ το ρολό και χαλιά συνολικής αξίας 8.300.000 ευρώ. Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι η χλιδή του μεγάρου θα έκανε ακόμα και τον Σαντάμ Χουσεΐν να πρασινίσει από ζήλια, ενώ κάποιοι, θέλοντας να υπογραμμίσουν το κιτς του πράγματος, λένε ότι η αρχιτεκτονική του θυμίζει περισσότερο κινεζικό σιδηροδρομικό σταθμό παρά Οθωμανική Αυτοκρατορία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Υποψήφιοι (;) δολοφόνοι του προέδρου οι οκτώ στρατιωτικοί

Στην υπηρεσία ασύλου στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν χθες το πρωί οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, στο πλαίσιο της εξέτασης από την αρμόδια επιτροπή του αιτήματος χορήγησης πολιτικού ασύλου.

Η τουρκική εφημερίδα «Star» ανέφερε σε ρεπορτάζ της ότι οι οκτώ Τούρκοι ήταν μεταξύ αυτών που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Ταγίπ Ερντογάν και, αφού δεν τα κατάφεραν, δραπέτευσαν στην Ελλάδα.

Πάντως, η πληροφορία ελέγχεται με προσοχή, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να πρόκειται για ακόμη ένα μέσο πίεσης προς την Ελλάδα. Εξάλλου, ο Τούρκος πρεσβευτής στην Αθήνα Κερίμ Ουράς έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου, εξαπολύοντας πρωτοφανείς απειλές κατά της Ελλάδας.

Παράνομη είσοδος

«Το ενδεχόμενο να μην εκδοθούν δεν θα βοηθούσε τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας» ανέφερε, ενώ τόνισε ότι η Αθήνα δεν έπρεπε να είχε δώσει άδεια να προσγειωθεί το ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται ότι οι οκτώ στρατιωτικοί κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, ηθική αυτουργία σε παράνομη πτήση -για τους επτά συλληφθέντες- και εκτέλεση παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο για τον πιλότο του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με την Ιλια Μαρινάκη, μία εκ των τριών συνηγόρων των κατηγορουμένων, εξακολουθούν να φοβούνται για τη ζωή τους, συναίσθημα που, όπως είπε, εντείνεται ολοένα και περισσότερο, καθώς πληροφορούνται όλα όσα μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η φήμη ότι οι συγκεκριμένοι ήταν μέλη της ομάδας που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Τούρκο πρόεδρο.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ (!) ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Προαναγγελία επαναφοράς της θανατικής ποινής, η οποία είχε καταργηθεί το 1999 κατόπιν πιέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ώστε να προχωρήσει η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, αποτελούν οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τύχη των κατηγορουμένων ως πραξικοπηματιών.

Φυσικά απέδωσε στην απαίτηση του τουρκικού λαού τη σχετική απόφαση, την οποία θα λάβει, κατά τα φαινόμενα, η τουρκική Εθνοσυνέλευση, κι εκείνος θα την επικυρώσει, όπως δεσμεύτηκε.

Δεν δικαιούνται προσευχή

Σοκ, στο μεταξύ, προκαλεί απόφαση να μην κηδευτούν οι επίδοξοι πραξικοπηματίες που σκοτώθηκαν. Σύμφωνα με τη διεύθυνση θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, από την οποία απομακρύνθηκαν 492 εργαζόμενοι, οι εν λόγω νεκροί δεν δικαιούνται προσευχή από τους πιστούς, άρα και τελετή.

Την ίδια στιγμή, σε μια άνευ προηγουμένου εκκαθάριση προχώρησε το τουρκικό υπουργείο Παιδείας, θέτοντας σε διαθεσιμότητα 15.200 υπαλλήλους, για τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει διοικητική εξέταση.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για υπαλλήλους που συνδέονται με το τάγμα του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν. Παράλληλα, ζητήθηκαν παραιτήσεις εκατοντάδων κοσμητόρων. Συνολικά εκτιμάται ότι έχουν απομακρυνθεί σχεδόν 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί.

we46yt 2Θρίλερ! «Αγνοούνται» 14 τουρκικά πολεμικά πλοία

Πολεμικά πλοία και τα πληρώματά τους φέρεται ότι είναι αγνοούμενα ύστερα από το «πραξικόπημα» στην Τουρκία, με τους «Times» του Λονδίνου να κάνουν αναφορά σε 14 σκάφη, άλλα εκ των οποίων βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα και άλλα στο Αιγαίο.

Τις πληροφορίες διέψευσε χθες ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, ενώ αξιωματούχος του ΝΑΤΟ είχε δηλώσει στο πρακτορείο RIA Novosti πως η ναυτική διοίκηση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δεν είχε λάβει αίτημα για συνδρομή στον εντοπισμό τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ρωσική στρατιωτική και διπλωματική πηγή δήλωσε στο RIA Novosti πως τουλάχιστον τέσσερα πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, εκ των οποίων τα δύο στη Ρουμανία.

«Τουλάχιστον τέσσερα πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού βρίσκονται τώρα στη Μαύρη Θάλασσα, δύο στο λιμάνι της Κωνστάντζας στη Ρουμανία, ένα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και ένα στην ανοιχτή θάλασσα. Δεν υπάρχουν τουρκικά πλοία σε ρωσικά λιμάνια» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388


{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...