Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Κροίσος «πήρε» την Πίπα

Η αδερφή Μίντλετον αρραβωνιάστηκε τον μεγιστάνα Τζέιμς Μάθιους, ο οποίος έπεσε στα γόνατα και της πρόσφερε μονόπετρο αξίας 240.000 ευρώ!

4csedgr 2Τα ωραιότερα (ψεύτικα) οπίσθια «ανήκουν» πια μόνο σε έναν. Η Πίπα Μίντλετον αποχωρεί από το κλαμπ με τις πιο περιζήτητες εργένισσες της βρετανικής υψηλής κοινωνίας, καθώς είπε το μεγάλο «ναι» στον εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Η δεσποινίδα Πίπα Μίντλετον και ο κύριος Τζέιμς Μάθιους είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι αρραβωνιάστηκαν την Κυριακή 17 Ιουλίου και σχεδιάζουν να παντρευτούν του χρόνου» αναφέρει ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε το πρακτορείο Press Association, συνοδευόμενη από δηλώσεις του πατέρα της Πίπα, Μάικλ Μίντλετον, ο οποίος εκφράζει τον ενθουσιασμό του, προσθέτοντας ότι οι μελλόνυμφοι είναι ένα «υπέροχο ζευγάρι».

Ο μπαμπάς Μίντλετον έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι ευχαριστημένος, καθώς ο 40χρονος Μάθιους τήρησε στο ακέραιο τις παραδόσεις. Προτού κάνει την πρόταση γάμου στην 32χρονη Πίπα, όπως 4csedgr 4αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της «Daily Mail» Ρίτσαρντ Κέι, ζήτησε το χέρι της από εκείνον, και πήρε την ευχή του. Επειτα από μια σύντομη σχέση με τον Μάθιους το 2012 επανασυνδέθηκε μαζί του στα τέλη του 2015 και από τότε είναι αχώριστοι.

Ο Βρετανός μεγιστάνας έκανε το μεγάλο βήμα σε ειδυλλιακό τοπίο στο Λέικ Ντίστρικτ της βορειοδυτικής Αγγλίας. Γονάτισε μπροστά στην Πίπα κρατώντας το βαρύτιμο διαμαντένιο δαχτυλίδι, η αξία του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 240.000 ευρώ. Αν και δεν το περίμενε, η Πίπα απάντησε αμέσως θετικά.

Οταν έμαθαν τα νέα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Στον γάμο που θα γίνει το νέο έτος η Κάθριν θα είναι παράνυμφος της αδελφής της, ενώ ο Τζορτζ και η Σάρλοτ θα συνοδεύουν τη θεία τους.

4csedgr 3

Η Πίπα Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της αδερφής της με το φόρεμα που αναδείκνυε τα οπίσθιά της. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι είχε χρησιμοποιήσει ενθέματα (κάτι σαν μαξιλαράκια) για να τονίσει τις καμπύλες της.

4csedgr 1Ασωτη ζωή (με όργια και ναρκωτικά) για τον μικρό αδερφό του γαμπρού που, έχει παίξει και σε ριάλιτι

Βίους παράλληλους με την οικογένεια της Πίπα Μίντλετον φαίνεται ότι έχει το σόι του γαμπρού, καθώς οι γονείς του διαχειριστή hedge fund Τζέιμς Μάθιους είναι αυτοδημιούργητοι. Αυτός όμως που ξεχωρίζει με την πολυτάραχη ζωή του είναι ο μικρότερος αδερφός του Σπένσερ (φωτό αριστερά).

Ο 72χρονος Ντέιβιντ Μάθιους, που ξεκίνησε ως μηχανικός αυτοκινήτων και οδηγός σε αυτοκινητικούς αγώνες ταχύτητας, είναι μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων. Απέκτησε μια κόρη, τη Νίνα, από τον πρώτο γάμο του, ενώ με την καλλιτέχνιδα Τζέιν Πάρκερ απέκτησε τρεις γιους. Εχασαν ωστόσο ξαφνικά τον έναν, τον Μάικλ, σε ηλικία 22 ετών κατά την αναρρίχησή του στο Εβερεστ.

Εκείνος ωστόσο που είναι talk of the town είναι ο Σπένσερ. Εχει συμμετάσχει στο ριάλιτι «Made In Chelsea», ενώ αποχώρησε από άλλο ριάλιτι, επειδή είχε συνηθίσει τα χάπια με στεροειδή. Πρωτοσέλιδο έγιναν και οι αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του, καθώς υποστήριζε ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 1.000 γυναίκες.

Περιγράφει πώς έκανε χρήση ναρκωτικών, κατανάλωνε αλκοόλ και λάμβανε μέρος σε όργια. Σε ένα από αυτά συμμετείχαν τέσσερις γυναίκες και άλλος ένας άντρας, ο οποίος προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί του.

Εχει δηλώσει ότι ενώ βρισκόταν σε νησί της Καραϊβικής ηλικιωμένος άντρας έριξε ναρκωτικό στο ποτό του και προσπάθησε να τον απαγάγει έχοντας σεξουαλικούς σκοπούς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...