Νέα αίτηση εξαίρεσης κατέθεσε ο Μαρινάκης

Συνεχίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να επιχειρεί να ροκανίσει τον χρόνο και να μπλοκάρει την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου

Συνεχίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να επιχειρεί να ροκανίσει τον χρόνο και να μπλοκάρει την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης προχώρησε στην κατάθεση νέας αίτησης εξαίρεσης εις βάρος του εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου.

Πρόκειται για τη 12η αίτηση που κατατίθεται εις βάρος του από κατηγορουμένους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, προκαλεί μεγάλη εντύπωση η κίνηση του κ. Μαρινάκη, καθώς έρχεται ακριβώς μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της προηγούμενης αίτησης εξαίρεσης εις βάρος του κ. Δασκαλόπουλου, για την οποία μάλιστα το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών δεν έχει ακόμα αποφανθεί! Ενδεχομένως, το ότι ο κ. Μαρινάκης φέρεται ότι έσπευσε να καταθέσει νέα αίτηση εξαίρεσης συνδέεται με το γεγονός ότι ήδη υπάρχει εισαγγελική πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη της προηγούμενης.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένη την περασμένη Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης (υπόδικος και κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα) έγινε δεκτός από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, όταν μετέβη στο δικαστικό μέγαρο, προκειμένου να καταθέσει πειθαρχική αναφορά κατά του εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ