Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές, ενώ για ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Η απόδοση που θα έχετε όσον αφορά ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε δικαιώματα και μην αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή κάντε κάποιο ταξιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση. Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε καινούργιους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Κάντε πολλές δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές.

ΛΕΩΝ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποια αγαπημένο σας άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά. Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας θα σας δημιουργήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές, ενώ για ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι -τουλάχιστον- για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή, και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ τα πρώτα σημάδια της οικονομικής σας ανάκαμψης θα γίνουν εμφανή. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική σας πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας – τουλάχιστον, από δική σας υπαιτιότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ