Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Tα αφροδισιακά παρατσούκλια που λένε οι Συριζαίοι μεταξύ τους

«Ο Τόνι Σφήνος της κοινοβουλευτικής ομάδας», «ο σεξ πίστολ», το «καπάκι»

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι Συριζαίοι έχουν χιούμορ. Μάθαμε λοιπόν χθες ότι μεταξύ τους χρησιμοποιούν παρατσούκλια για να χαρακτηρίσει ο ένας τον άλλον. Χωρίς να αποκαλύψουμε ονόματα (για ευνόητους λόγους), αρκεί να σας πούμε ότι παρατσούκλια όπως «Ο Τόνι Σφήνος της κοινοβουλευτικής ομάδας», «ο σεξ πίστολ», το «καπάκι», «το γατόνι» ή ο «εραστής» είναι μερικά από αυτά που κυκλοφορούν μεταξύ τους. Η πλάκα πάει σύννεφο, κυρίως γύρω από τους ερωτιάρηδες βουλευτές. Μάλιστα λέγεται ότι η ομάδα των «53» είναι η πιο δραστήρια σεξουαλικώς στον ΣΥΡΙΖΑ. Σκεφτείτε τι… χαρά τους έχει δώσει η εξουσία. Παιδιά, κρατηθείτε λίγο, γιατί δεν αντέχουμε άλλο. Λυπηθείτε μας!

Με μαγιό και σορτσάκι, πήραν παιδιά, ανίψια και συζύγους και ξέχασαν (έστω για λίγο) τα πολιτικά καθήκοντά τους

Τα αγόρια της Βουλής λιάζονται. Κορμιά που ασφυκτιούν μέσα στα κοστούμια έφτασε η ώρα να φορέσουν μαγιό και σορτσάκι! Τι, μόνο εκλογικός νόμος και καθόλου θάλασσα; Η στήλη διάλεξε τα πιο ωραία ανδρικά σώματα του Κοινοβουλίου και σας τα παρουσιάζει.

Ο γυμνασμένος Μάριος Γεωργιάδης, φορώντας μαγιό, παίζει ανέμελα με τα δύο παιδιά του, τον πεντάχρονο Στέλιο – Βασίλη (από τον παππού Βασίλη Λεβέντη) και την Αναστασία – Μαρίνα, επτάμισι ετών. Μάλιστα ο Βασιλάκης έγινε πέντε ετών στις 2 Ιουλίου και η Μαρίνα γιόρταζε τις προάλλες, γι’ αυτό ο μπαμπάς βουλευτής των Κεντρώων τούς έκανε το χατίρι να πάνε για μπάνιο στη Βάρκιζα. Ο Μάριος Γεωργιάδης δεν διστάζει να δείξει τα τατουάζ που έχει στο σώμα, ως δείγμα των προχωρημένων αντιλήψεών του, και καλά κάνει.

dfdfsdfsd 0

Αλλα δύο αγόρια των Κεντρώων, ο Γιάννης Καλλιάνος και ο Γιώργος Κατσιαντώνης, σαρώνουν επίσης στις παραλίες. Ο Γιάννης με σορτσάκι και αγκαλιά την ανιψιά του Κάλλη, που ήρθε από τη Γαλλία για καλοκαιρινές διακοπές, αφού ο αδελφός του βουλευτή Χρήστος ζει μόνιμα στην Τουλούζη και εργάζεται ως καρδιολόγος στην κλινική Παστέρ. Ο Λαρισαίος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προτιμά τις Σποράδες, που βρίσκονται πλησίον της εκλογικής περιφέρειάς του (η φωτογραφία είναι από τη Σκόπελο).

dfdsee

Το… φράγμα των Κεντρώων που σχεδόν μονοπωλούν τα νιάτα και τα κορμιά στο Κοινοβούλιο σπάει ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Μαγιό, όπως μας είπε ο βουλευτής, θα βάλει με το που θα διακόψει τις εργασίες η Βουλή, στις 4 Αυγούστου. Τότε ο ωραίος της Ν.Δ. θα κλείσει τα πολιτικά πορτοπαράθυρα και θα πάει στη Γαύδο. Βουλευτές-μοντέλα, συμφωνείτε; Οχι παίζουμε!

Πάντα με γυαλιά ηλίου

kavadellas fullsizerender

Με άλλο μάτι έβλεπε τον πρόεδρο και φίλο του Βασίλη Λεβέντη να μιλάει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ο βουλευτής Δημήτρης Καβαδέλλας. Ο Δημήτρης για κάποιο δικό του λόγο ή ενδεχομένως λόγω προσωπικού στιλ φοράει τα γυαλιά ηλίου παντού. Μέσα και έξω από τη Βουλή, στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας, των Επιτροπών και όπου αλλού κυκλοφορεί. Ο μπλε καθρέφτης έχει κάνει θραύση. Τόσο που φοβάμαι μη δημιουργήσει μόδα! Αφιερωμένο λοιπόν: «Πώς του πάν’, πώς του πάν’, φαν, φαν, φαν, πώς του πάν’».

(!)

voulgarakis img 0386
Στις παραλίες της Κρήτης και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, που χαιρέτησε τους φίλους του διαδικτυακά: «Παίδες… την έκανα! Θα τα πούμε σε κανένα μήνα. Να προσέχετε. Καλό καλοκαίρι σε όλους». Μετά το εξοχικό στο Σούνιο, σειρά έχει η πατρίδα Κρήτη για τον πρώην υπουργό, που φέτος περνάει μάλλον το πιο ωραίο καλοκαίρι του, χρόνια μετά τις πολιτικές περιπέτειες.

* «Ηλίου φαεινότερον» είναι πως, αφού γιόρταζε ο Ηλίας Ψινάκης, στο δημαρχείο θα γινόταν χαμός. Χαρές, ευχές, λουλούδια και γλυκά χθες για τον δήμαρχο Μαραθώνα και σταρ της πολιτικής που είχε την ονομαστική του εορτή. Του τηλεφώνησαν, όπως πληροφορούμαστε, υπουργοί φίλοι του, όπως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Νίκος Κοτζιάς, ενώ φημολογείται ότι δέχτηκε τηλεφώνημα και από τον πρωθυπουργό. Να τον χαιρόμαστε λοιπόν!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...