Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε, εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούργιους φίλους σας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας. Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες. Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας, διευρύνοντάς τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν. Αλλάξτε στιλ, αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα, ανανεώνοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε πνευματική πειθαρχία, η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να επηρεάσουν τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα η περίοδος είναι ευνοϊκή για επαφές και ταξίδια. Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν στην οικονομική ανάκαμψη.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να μην πάνε χαμένες και σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντός σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα, όταν το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες της ημέρας όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι, γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τροποποιήστε και στηρίξτε τη ζωή σας σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική αρμονία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε, εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούργιους φίλους σας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ