Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Συνέβη στο Ζάππειο Μέγαρο!

Οι λαμπερές κυρίες (μετά των συζύγων) σε εκδήλωση και η stylish «κόντρα»

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι λαμπερές κυρίες (μετά των συζύγων) σε εκδήλωση και η stylish «κόντρα»

Εμφανίστηκαν στην 3η Παγκόσμια Συνάντηση του Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο Μέγαρο και όσοι τους είδαν… παραλίγο να αποδημήσουν εις Κύριον!

Ο λόγος για τα λαμπερά ζεύγη Αδωνη και Ευγενίας, Γιώργου και Μαρίνας. Γεωργιάδης και Πατούλης συναγωνίστηκαν για την πιο ωραία και πιο λουσάτη σύζυγο. Φυσικά, όπως πάντα, η… αναμέτρηση αυτή έχει μόνιμους νικητές τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τη γλυκιά του Μαρίνα. Τουαλέτα με δαντέλα και μπεζ διαφάνεια στο πάνω μέρος με γαλάζιο – τιρκουάζ τελείωμα ήταν το συνολάκι της Πατούλη. Η Μαρίνα, μάλιστα, έκανε σετάκι το φόρεμα με το ρολόι της! Η «Μπο Ντέρεκ» του Αμαρουσίου με τα μαλλιά χαίτη έντυσε και τον δήμαρχο με λινό, εκτός μόδας, κοστούμι και παπουτσάκια Βερσάτσε που αρέσουν στον Γιώργο Πατούλη.

          13816789 10208425783096116 494026264 n        13817292 10208425783056115 670940479 n

Αντιθέτως, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης φορούσε ένα κομψό, χρώματος ραφ κοστούμι και συνόδευσε (χωρίς γενειάδα) την Ευγενία. Το λευκό φόρεμά της δεν θα έλεγα ότι «τα έσπασε» (δανείζομαι φράση της νεολαίας). Πολύ προβλέψιμο και στην κατηγορία «της αρραβωνιάρας», όπως συνηθίζουμε να λέμε για τα φορέματα που επιλέγουν τα κορίτσια στους αρραβώνες. Ομως, το ωραίο σώμα της Ευγενίας έσωζε την κατάσταση! Το ίδιο και το λευκό Ντιόρ τσαντάκι που είναι σικ επιλογή, ταιριαστή με το στιλ της κυρίας αντιπροέδρου. Και οι δύο πολιτικοί, όμως, καμάρωναν για τα κορίτσια τους. Και γιατί όχι, αφού συνήθως στα ζευγάρια όταν κυλάει ο τέντζερης βρίσκει το καπάκι του.
13815058 10208425783216119 96717211 n   13819414 10208425783176118 53434390 n

Το μέτρημα των κουκιών και τα… φουγάρα

giannis stefos selfie me vivian mpenekoyΟ εκλογικός νόμος έφερε τα πάνω κάτω στη Βουλή. Συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, μέτρημα στα… κουκιά και άγιος ο Θεός! Κάθε φορά που το Κοινοβούλιο βρίσκεται σε Ολομέλεια και κατόπιν σε ψηφοφορία, αναστενάζουν τα έδρανα, οι διάδρομοι, οι καναπέδες στο εντευκτήριο και οι καρέκλες στο καφενείο.

Το τσιγάρο δε βγαίνει…. φουγάρο από τις καμινάδες του Κοινοβουλίου. Πολλοί μαζεμένοι νταλκάδες, βλέπετε! Η στήλη, όμως, που φυσικά ήταν εκεί, κατέγραψε φωτογραφικά ενσταντανέ της φοβερής Βουλής.

Η Λιάνα Κανέλλη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη παρακολουθούσε καπνίζοντας την εξέλιξη της συζήτησης, ενώ πλάι τους ήταν η βουλευτής των Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Δίπλα, η Σοφία Βούλτεψη της Ν.Δ., που μιλούσε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο. Ο βουλευτής Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος έκανε βόλτες στο περιστύλιο, τραβώντας τα βλέμματα με το ιδιαίτερο ντύσιμό του, ενώ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος θέλησε να βγάλει selfie μαζί μας. Δεν του το αρνηθήκαμε… Και εις άλλα με υγεία!

kafeneio

WC -φρούριο

img 7394
«Ρε παιδιά, ποιος κα…» φώναζε βγαίνοντας από την τουαλέτα της Βουλής πολίτης που έτυχε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον Αμερικανό υπουργό Τζακ Λιου. Ο άνθρωπος πήγε στην τουαλέτα και απέξω περίμεναν σμήνη οι φουσκωτοί και οι «κωφοί» (οι αστυνομικοί με τα ακουστικά και στα δύο αυτιά)! Τόση φρουρά έξω από κ…, πρώτη φορά! Ο Αμερικανός υπουργός είχε χθες το μεσημέρι συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και πριν από αυτή πήγε για τσίσα του!Πού είναι το κακό; Απλά οι φρουροί πρέπει να είναι παντού, κι έτσι η αναστάτωση στις τουαλέτες υπήρξε κορυφαία!

 Ταλέντο στη φωτογραφία επιδεικνύει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Θαυμάζοντας το μαγικό τοπίο της πατρίδας του, της Θράκης, φωτογραφίζει με το κινητό του την παραλία όπου βρέθηκε ξεκινώντας τις διακοπές του και γράφει στη λεζάντα της ωραίας φωτογραφίας:

foto stylianidi

«Οι άγνωστες ομορφιές της Ροδόπης στην παραλία Καγκέλες Μαρώνειας». Κι επειδή έχω δει κι εγώ τα παράλια της Μαρώνειας, δηλώνω επίσης θαυμάστρια της υπέροχης Θράκης.

Η «Espresso» αναστατώνει

3 112fullsizerender 0

Χαμός με την «Espresso» χθες το μεσημέρι στο καφενείο της Βουλής. Οι συριζαίοι βουλευτές που διάβασαν στην προχθεσινή στήλη μας για τα «αφροδιασιακά παρατσούκλια» που λένε μεταξύ τους αναστάτωσαν τη Βουλή από τα γέλια και τα πειράγματα, στην ομάδα των «53» που αυτοχαρακτηρίζεται… η πιο δραστήρια σεξουαλικά στο κόμμα. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Χρήστος Καραγιαννίδης, Θόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Στέφος και άλλοι βουλευτές με χιούμορ απίστευτο σχολίαζαν τους συναδέλφους τους, που δηλώνουν πάντοτε… ενεργοί! Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Η «Espresso» περνούσε από χέρι σε χέρι, φθάνοντας και στον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, που έτρωγε το… δεκατιανό του στο καφενείο. Δύσκολα το κατάπιε με αυτά που άκουσε!

Μεταξύ Βουλής και… «Αντιγόνης»

moymoylidis antigoni

Συριζαίος και αγαπημένος φίλος μου… δύσκολος συνδυασμός. Ομως ο βουλευτής Κοζάνης, σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης ανήκει σε αυτή την εκλεκτή κατηγορία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία περιοδεύει με τη θεατρική παράσταση που έχει σκηνοθετήσει για το ΔHΠΕΘΕ Βέροιας και από την άλλη πρέπει να ανταποκρίνεται στα κοινοβουλευτικά καθήκοντά του. Μεταξύ Βουλής και «Αντιγόνης», λοιπόν, και τα καταφέρνει τέλεια! Η «Αντιγόνη», κείμενο βαθύτατα πολιτικό, που θίγει την αλαζονεία της εξουσίας, έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Θέμη Μουμουλίδη. Ο Θέμης, πάντοτε ετοιμοπόλεμος, με σπορ εμφάνιση και μαύρα γυαλιά, παρών στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο και ακόμη πιο παρόν αργότερα στην περιοδεία.

Σούζα ο Αποστόλης!

kratsa apostolis
Γυναικάρα η Ρόδη, και, όπως βλέπω, τον έχει σούζα τον Αποστόλη! Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» Ρόδη Κράτσα πήρε σύντομη ανάσα και οξυγόνο στο Αιγαίο. Την εντοπίσαμε ειδυλλιακά και χαλαρά με τον σύζυγό της Απόστολο Κράτσα, πρώην υπουργό, Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Μέσα σ’ όλα, επίκειται και η μετακόμιση στο νέο κτίριο της Ν.Δ. εντός Αυγούστου στο Μοσχάτο και χρειάζεται ενέργεια η Ρόδη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...