Πονούν, ωρέ, τα παλικάρια;

Η επέμβαση της Τζένης Χειλουδάκη για μια «ύποπτη» ελιά από την ωμοπλάτη της

Η επέμβαση της Τζένης Χειλουδάκη για μια «ύποπτη» ελιά από την ωμοπλάτη της

Περιπέτεια υγείας για τη Τζένη Χειλουδάκη, η οποία χθες έκανε επέμβαση για την αφαίρεση μιας «ύποπτης» ελιάς από την ωμοπλάτη της.

Οπως η ίδια είπε στην «Espresso», εδώ και τριάντα χρόνια δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η ελιά άρχισε να μεγαλώνει («έφτασε σε μέγεθος… κεφτέ» μας είπε χαρακτηριστικά) και να αναδύεται από το σημείο μια δυσάρεστη μυρωδιά. Ετσι, κατέφυγε στο χειρουργείο, αφού, όπως προειδοποιούν οι γιατροί, η αλλαγή στο μέγεθος και στην όψη των σπήλων μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος, άλλης μορφής καρκίνου του δέρματος, ή μια «προειδοποίηση» ότι υπάρχει κάποιο σχετικό πρόβλημα.

«Πονούνε, ωρέ, τα πλάσματα που κάνανε το “αχ” δεύτερη φύση τους; Πονούνε, ωρέ, οι Στειακιές που περπατούνε ξυπολιτάδα στα σταμναγκάθια; Πονεί, ωρέ, η Χειλουδάκενα, που ‘κανε τον πόνο τσιχλόφουσκα; Ε, εδά που ‘φυγε η νάρκωση ένα γαργαλητό με κέντα. Details. Aπό καρδιάς ευχαριστώ τον χειρουργό μου, τον κύριο Κουτρούπα, και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου της Σητείας μου για την άψογη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους με όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καθημερινά βιώνουν στο μικρο χωριουδάκι μας. Και τα λιγοστά μέσα. Υπέροχοι άνθρωποι που τιμούν τον όρκο τους και βάζουν την ανθρωπιά τους για σημαία τους πάνω από όλα τα άλλα. Ολα καλά. Πέρασε και αυτό… ελπίζω» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Τζένη, η οποία το επόμενο διάστημα περιμένει και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ανάρτηση

Μάλιστα, σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε αποκαλύψει πως κάτω από τη συγκεκριμένη ελιά εμφανίστηκε κι άλλη, μία μικρότερη, την οποία επίσης αφαίρεσε.

Το χειρουργείο έβγαλε την Τζένη εκτός προγράμματος, ωστόσο από 1 έως 3 Αυγούστου θα βρίσκεται στη Χίο, όπου θα παρουσιάσει εκδηλώσεις για την προώθηση των τοπικών μαγαζιών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ