Ο Στινγκ πήρε τους γάμους αμπάριζα για το μεροκάματο

Κατά κανόνα, οι τραγουδιστές γάμων είναι τριτοκλασάτα ονόματα, που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην με live ερμηνείες ανάμεσα σε μισομεθυσμένους συγγενείς που δοκιμάζουν το ταλέντο τους στον χορό

Κατά κανόνα, οι τραγουδιστές γάμων είναι τριτοκλασάτα ονόματα, που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην με live ερμηνείες ανάμεσα σε μισομεθυσμένους συγγενείς που δοκιμάζουν το ταλέντο τους στον χορό. Είναι επομένως το τελευταίο μέρος όπου θα περίμενε κανείς να δει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής όλων των εποχών.

Κι όμως, ο Στινγκ έχει πάρει αμπάριζα τους γάμους το τελευταίο διάστημα, κατάντια που πολλοί εικάζουν ότι οφείλεται στο γεγονός ότι του τελειώνουν τα χρήματα, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Τρούντι φημίζονται για τις σπατάλες τους. Ενδεικτικά των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το ζεύγος είναι ότι η εταιρία Streerpike Limited της οποίας είναι μεγαλομέτοχος εμφάνισε για πρώτη φορά έλλειμμα το 2016, όπως και η δημοπράτηση μεγάλου μέρους της συλλογής έργων τέχνης του τον περασμένο Φεβρουάριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ