Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Σύγχρονη τραγωδία» το κεφάλι του Τραμπ!

ΗΠΑ: Η πρώην hairstylist του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Εϊμι Λας περιγράφει τις τρίχες του 70χρονου

ΗΠΑ: Η πρώην hairstylist του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Εϊμι Λας περιγράφει τις τρίχες του 70χρονου

Προσεκτικό χτένισμα, όχι όμως και αντίστοιχο κούρεμα, μπόλικο χρώμα (περασμένο… ερασιτεχνικά) και πολλή λακ ή άλλα αντίστοιχα στερεωτικά, ώστε η χτένα να κάνει «γκελ». Μαλλί φυσικό, χωρίς εμφυτεύματα ή περουκίνι.

2516504

Αυτή είναι η περιγραφή για τις τρίχες της κεφαλής του Ντόναλντ Τραμπ την οποία κάνει η γυναίκα που για καιρό φρόντιζε -αλλά μόνον εν μέρει- την κώμη του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ. Η Εϊμι Λας ήταν η hairstylist που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον Τραμπ την εποχή που εκείνος παρουσίαζε το τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» στην αμερικανική τηλεόραση. Η 52χρονη λέει κατ’ αρχάς πως τα μαλλιά του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου είναι δικά του. Υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει εμφύτευση και ότι δεν φοράει περούκα ή ποστίς.16866465

Ο ίδιος, επειδή πολλά είχαν ακουστεί επ’ αυτού, είχε προ καιρού ζητήσει από οπαδό του να του τραβήξει τα μαλλιά για να πείσει πως δεν φοράει ποστίς.
Από εκεί και μετά, όμως, αρχίζει η «τραγωδία». Η Λας χαρακτηρίζει «συμφορά» τη βαφή του 70χρονου Τραμπ, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, αφού έχει απαθανατιστεί με τρεις τόνους του ξανθού στο κεφάλι του ή με μισοβαμμένο μαλλί, ενώ καμιά επόμενη βαφή δεν είναι ίδια ακριβώς με την προηγούμενη. Αιτία γι’ αυτό δεν είναι κάποιος κακός κομμωτής, αλλά το γεγονός πως χρησιμοποιεί ερασιτεχνικές βαφές, τις οποίες του «περνούν» μέλη της οικογένειάς του.

Xρησιμοποιεί πολύ λακ

«Ισως το κάνουν η γυναίκα ή η κόρες του» λέει η hairstylist. Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, ότι δηλαδή δεν αφήνει επαγγελματίες να τον ακουμπήσουν, είναι τόσο τραγικό το κούρεμά του. Στον σβέρκο τα μαλλιά είναι κομμένα στην απόλυτη ευθεία, χωρίς να «ακολουθούν» τις καμπύλες του κεφαλιού, ενώ χρησιμοποιεί πολλή λακ για να έχει αυτό το (αχαρακτήριστο) αποτέλεσμα, ώστε το τριχωτό της κεφαλής είναι «μπερδεμένο και να μοιάζει με μπετόν».

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος χτενίζει συνήθως μόνος του τα μαλλιά του, με φορά προς τα πίσω, φροντίζοντας όμως μόνο το εμπρός μέρος, το οποίο είναι «απαγορευμένη περιοχή» για κάθε κομμωτή. Είναι χαρακτηριστικό, όπως λέει καταλήγοντας η hairstylist, πως κατά την προετοιμασία για την εκπομπή εκείνη μπορούσε να τον ακουμπήσει μόνο στο πίσω μέρος και το πλάι του κεφαλιού, αφού η κορυφή ήταν έτοιμη από τον ίδιο. Και αν η χτένα ακουμπούσε κατά λάθος στην κορυφή, αναπηδούσε χτυπώντας πάνω στο «μπετόν» από τρίχες.

Η Λας θεωρεί πως για όλο το look φταίει το «κόλλημα» του Τραμπ με τη δεκαετία του ’80, ωστόσο αυτό αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά του. Οπως λέει, αυτές οι εμμονές που έχει κινδυνεύει να αποτελέσουν «εμπόδιο» στις πολιτικές φιλοδοξίες του.

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...