Εβαλε αγγελία για να βιάσουν την έγκυο σύζυγο του πρώην της

Την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή κινδυνεύει να περάσει 29χρονη από την Καλιφόρνια, εις βάρος της οποίας απαγγέλθηκαν κατηγορίες, σε μια από τις πιο «αρρωστημένες» υποθέσεις, που συγκλονίζουν την αμερικανική κοινή γνώμη

Την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή κινδυνεύει να περάσει 29χρονη από την Καλιφόρνια, εις βάρος της οποίας απαγγέλθηκαν κατηγορίες, σε μια από τις πιο «αρρωστημένες» υποθέσεις, που συγκλονίζουν την αμερικανική κοινή γνώμη. Η Μισέλ Χάντλεϊ (φωτό) κατηγορείται ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο άντρες, μέσω αγγελιών στο Craiglist.com, για να βιάσουν την έγκυο σύζυγο του πρώην της.

Η 29χρονη είχε βάλει αγγελία, αλλά με τα στοιχεία της εγκύου, ζητώντας άντρες που αρέσκονται στο βίαιο σεξ! Εδινε μάλιστα πληροφορίες, ώστε οι υποψήφιοι να γνωρίζουν πότε ήταν μόνη της, γράφοντας ότι ήθελε άγριο σεξ, ακόμη και αν φωνάξει ή αντισταθεί. Το αποτέλεσμα ήταν διάφοροι άντρες να εμφανιστούν στο σπίτι της εγκύου, με την πρόθεση να τη βιάσουν. Δεν τα κατάφεραν καθαρά από τύχη. Ενας από αυτούς της επιτέθηκε, αλλά το έβαλε στα πόδια, όταν η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ολα ξεκίνησαν όταν, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, η Χάντλεϊ χώρισε από τον αστυνομικό σύντροφό της. Εκείνος προχώρησε τη ζωή του, γνώρισε άλλη γυναίκα και παντρεύτηκε. Η Χάντλεϊ όμως άρχισε να τους παρακολουθεί, τους απειλούσε και, παρόλο που της απαγορεύτηκε με δικαστική απόφαση να τους πλησιάζει, τους επιτέθηκε. Συνελήφθη αρχικά στις 24 Ιουνίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, και ξανά στις 14 Ιουλίου, διότι συνέχισε τις απειλές. Ετσι ήρθε στο φως η υπόθεση με τις αγγελίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ