Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Επειγόντως στιλίστας για την «κόκκινη Μπέτυ»

Οι ατυχείς ενδυματολογικές επιλογές στις επίσημες εμφανίσεις της στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και η σταδιακή αλλαγή της γκαρνταρόμπας της

43tqwrfs«Πες μου τι φοράς να σου πω πώς κυβερνάς» συνήθιζε να λέει ο ελληνικής καταγωγής ράφτης των Αμερικανών προέδρων Τζορτζ ντε Παρί. Είχε ράψει τα κοστούμια εννέα ηγετών, μεταξύ αυτών του Τζον Κένεντι και του Μπαράκ Ομπάμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

«Ποιος νοιάζεται για το ντύσιμο των προέδρων και των πρωθυπουργών, όταν έχουμε να ασχοληθούμε με τις συζύγους τους;» έχει δηλώσει η γνωστή Βρετανίδα στιλίστρια Αννα Μάρεν Ασφόργουορντ. Είναι αυτή που, μεταξύ άλλων, επιμελείται την εμφάνιση της συζύγου του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τζέιμς Κάμερον.

Μπορεί η δική μας Μπέτυ Μπαζιάνα να μη γνωρίζει τη συγκεκριμένη στιλίστρια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αναγνωρίσει την αξία αυτού του είδους των υπηρεσιών. Αν και μέχρι σήμερα απέφευγε συστηματικά τη βοήθεια ειδικών, το ταξίδι της στην Κίνα την έκανε να αναθεωρήσει. Οι επίσημες εμφανίσεις της στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν διαδικτυακή φρενίτιδα και αναδείχθηκαν σε ελάχιστα λεπτά στο θέμα συζήτησης της ημέρας, παρακάμπτοντας ακόμα και το δραματικό κόψιμο των συντάξεων.

Παράταιρη επιλογή

Το περίφημο πια strapless μπορντό, μεταξωτό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες αποτέλεσε, χωρίς αμφιβολία, μια παράταιρη επιλογή (φωτό δεξιά). Ηταν ένα κοκτέιλ βραδινό φόρεμα που ούτε το μήκος ούτε το ύφασμά του, αλλά ούτε και το γεγονός ότι άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της άρμοζε σε μία επίσημη εμφάνιση. Πόσο μάλλον όταν αυτή πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, της οποίας ο επίσημος ενδυματολογικός κώδικας δεν αφήνει πολλά περιθώρια πειραματισμού.

Ενώ το ζεύγος Τσίπρα αρχικά αγνόησε τις αντιδράσεις, όταν το θέμα πήρε διαστάσεις η Μπέτυ στενοχωρήθηκε και αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερη σημασία στις εμφανίσεις της.

Οι στιλιστικές ήττες, εξάλλου, ήταν απανωτές. Πριν από το ταξίδι στην Κίνα, η σύντροφος του πρωθυπουργού είχε χάσει κατά κράτος από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο γνωστό δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου παρέστησαν και οι δύο. Τα μίντια επαίνεσαν το στιλ και την κομψότητα της «αντιπάλου» της στην πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση – αναμέτρησή τους.

Τον περασμένο Ιούνιο σε εκείνο το δείπνο οι στιλιστικες επιλογές των δύο γυναικών κυριάρχησαν! Σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε με τη συνομιλία τους, η οποία έτσι κι αλλιώς διήρκεσε ελάχιστα λεπτά. Ακόμα περισσότερο αγνοήθηκαν και οι σύζυγοί τους, οι οποίοι, όσο τα φώτα είχαν πέσει στις συντρόφους τους, άδραξαν την ευκαιρία να συζητήσουν τον εκλογικό νόμο.

q34tywq5t4tΣε αυτό το άτυπο μπρα ντε φερ οι ειδικοί της μόδας ανέδειξαν νικήτρια τη Μαρέβα.Το μαύρο μακρύ, εντυπωσιακό φόρεμά της ανέδυε αύρα αρχαίας Ελλάδας και έφερε την υπογραφή της δικής της εταιρίας ρούχων και προϊόντων Zeus & Dione. Η ίδια, εξάλλου, δίνει τεράστια σημασία στην εμφάνισή της. Πειραματίζεται διαρκώς, υπηρετώντας ένα λιγότερο συμβατικό στιλ. Η «κόκκινη» Μπέτυ έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φούξια στενό φόρεμα μέχρι το γόνατο, σε πιο λιτές γραμμές, χωρίς να ακολουθεί τόσο πιστά τις τάσεις της μόδας.

«Στροφή» στους Ελληνες σχεδιαστές και ιδιαίτερη (πλέον) βαρύτητα στα αξεσουάρ

Η Μπέτυ έχει ήδη κάνει συναντήσεις με ειδικούς για να εξελίξει το προσωπικό της στιλ. Ενας έχει αναλάβει τις μελλοντικές επίσημες εμφανίσεις της. Από εδώ και πέρα η σύντροφος του πρωθυπουργού θα επιλέγει Ελληνες σχεδιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνει πιστή σ’ έναν συγκεκριμένο τύπο φορέματος, που θα ταιριάζει στον σωματότυπό της. «Κομψά στενά φορέματα μέχρι το γόνατο χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι το στιλ που αναδεικνύει καλύτερα την ίδια» μας λένε.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσει στα αξεσουάρ, στο μακιγιάζ και στα παπούτσια. «Θα δούμε την Μπέτυ με πιο προσεγμένες γόβες και πέδιλα. Θα αλλάξει και το μακιγιάζ της αλλά και τις τσάντες της». Λέγεται ότι ήδη έχουν επιλεχθεί κάποιες τσάντες, παπούτσια και φορέματα για τον Σεπτέμβριο. Εχει υιοθετήσει, άλλωστε, αυτού του είδους το ντύσιμο σχεδόν σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της. Επιλέγει μονόχρωμα στενά φουστάνια, τα οποία συνδυάζει με απλές γόβες ή πέδιλα.

Είναι κάτι σαν τη στολή εργασίας της, μέσα στην οποία νιώθει άνετα αλλά και κομψή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαλλιά της, τα οποία δεν πιάνει ποτέ σε κότσο. Προτιμά να τα χτενίζει με τον ίδιο τρόπο για τις εξόδους της, διατηρώντας τα, μάλιστα, στο ίδιο μήκος και στο ίδιο χρώμα.

Προς το παρόν, όμως, θα μείνει μακριά από το προσκήνιο. Θα ξεκουραστεί μαζί με τους γιους της, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για έναν ιδιαίτερα δύσκολο Σεπτέμβριο. «Η Μπέτυ ακόμα μαθαίνει τις παγίδες της έκθεσης στη δημοσιότητα. Συνειδητοποίησε ότι, από τη στιγμή που δεν μπορεί να μείνει στην αφάνεια, πρέπει να παίξει με τους κανόνες του παιχνιδιού» σχολιάζει άτομο του περιβάλλοντός της, επιβεβαιώνοντας την αλλαγή πλεύσης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...