Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα σας θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Νιώστε ασφάλεια με…

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν. Προτού κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Πολλά από τα οικογενειακά προβλήματά σας πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα σας θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ευχάριστες εκπλήξεις στο συναισθηματικό τομέα σας θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, που σας έχουν ανάγκη. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά θέματά σας για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική. Πάρτε αποφάσεις προτού να είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε. Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες, που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις, οι οποίες μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε. Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ