Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντοκιμαντέρ ξεγυμνώνει τον Κέβιν Σπέισι

Νέος εφιάλτης για τον Κέβιν Σπέισι, καθώς, μετά την...

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σκότωσαν παππού για 100 ευρώ στο Πικέρμι

Φρικτό τέλος και για 93χρονη στους Σοφάδες Καρδίτσας

Πικέρμι: Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου 83χρονου και τον χτύπησαν βάναυσα

Φρικτό τέλος στα χέρια ληστών βρήκε ένας 83χρονος στο Πικέρμι το βράδυ του Σαββάτου. Οπως όλα δείχνουν, αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν άγρια τον παππού για να του πάρουν τελικά το ποσό των 100 ευρώ! Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό στο σαλόνι η σύζυγός του όταν επέστρεψε στο σπίτι τους.

Ο ηλικιωμένος ήταν μόνος στο σπίτι όταν εισέβαλαν οι δράστες. Στο ίδιο οικόπεδο υπάρχουν άλλες δύο κατοικίες στις οποίες μένουν τα παιδιά του. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 83χρονου από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, αφού έριξαν τον συρματένιο φράχτη.

Κινήθηκαν γρήγορα και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον παππού. Τον ακινητοποίησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τον χτύπησαν βάναυσα. «Το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο. Τον ξυλοφόρτωσαν» είπε κάτοικος της περιοχής και όπως πρόσθεσε: «Πιθανότατα οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι. Είδαν ότι η γυναίκα του έφυγε ενώ έλειπαν και τα παιδιά και αποφάσισαν να ορμήξουν μέσα».

Αλλος γείτονας περιέγραψε: «Tον είδα νωρίτερα το Σάββατο, την ώρα που είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ με τα ψώνια. Είχαμε κανονίσει την επόμενη ημέρα να πάω στο σπίτι του προκειμένου να καθαρίσω το κοτέτσι. Εγώ έφυγα για να κάνω κάποιες δουλειές και στις 23.00 γύρισα. Οι συγγενείς τότε μου είπαν ότι σκότωσαν τον κύριο Παναγιώτη. Οι συγγενείς του μου είπαν ότι του πήραν 100 ευρώ».

Σε λίμνη αίματος

Τον άτυχο 83χρονο αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα, σε μια λίμνη αίματος, η σύζυγός του, μόλις επέστρεψε από μια επίσκεψη σε γειτονικό σπίτι. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ούτε και τα παράθυρα. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Οι αξιωματικοί εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ωστόσο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Φρικτό τέλος για 93χρονη στους Σοφάδες Καρδίτσας!

sdsds 1

Τυλιγμένο σε σεντόνι, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, βρέθηκε το πτώμα μιας 93χρονης από το χωριό Σοφάδες Καρδίτσας! Αδίστακτοι κακοποιοί φέρεται ότι εισέβαλαν στο σπίτι της γιαγιάς, τη σκότωσαν και την «έκρυψαν» με αυτόν τον τρόπο κάτω από το κρεβάτι της!

Η άτυχη υπερήλικη, που ζούσε μόνη της, έπεσε θύμα διαρρηκτών τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας. Οι γείτονες υποψιάστηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί, καθώς, ενώ την έβλεπαν καθημερινά να βγαίνει στην αυλή της και να περνάει εκεί την ώρα της, εκείνη τη μέρα δεν την είδε κανείς. Εντύπωση τους έκανε, επίσης, το γεγονός ότι η πόρτα και τα παράθυρα ήταν κλειστά. Δίχως δεύτερη σκέψη ειδοποίησαν έναν συγγενή της, που έσπευσε το μεσημέρι στο σπίτι της και ανοίγοντας την πόρτα, ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και ιατροδικαστής, καθώς και συνεργεία εγκληματολογικών ερευνών από τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη για να εντοπίσουν αποτυπώματα. Το πτώμα της 93χρονης μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας, αφού ήδη από τις έρευνες έχει προκύψει πιθανή εμπλοκή δύο συγκεκριμένων προσώπων.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...