Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Ζάκυνθος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο επτάχρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία Τσιλιβί στη Ζάκυνθο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία Τσιλιβί στη Ζάκυνθο. Το άτυχο αγοράκι έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, γι’ αυτό οι γιατροί το υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων και στη συνέχεια προχώρησαν σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και για την πορεία της υγείας του οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε πως έπρεπε να διακομιστεί το συντομότερο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια».

Το φοβερό ατύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου ενώ ο μικρός κολυμπούσε αμέριμνος περίπου 20 μέτρα από την ακτή. Ξαφνικά το ακυβέρνητο σκάφος, που ακολουθούσε τρελή πορεία, έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και το παιδί να χάσει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, στο σκάφος αρχικά επέβαιναν τρία άτομα, ηλικίας 19, 30 και 22 ετών, που είχαν αγκυροβολήσει σε παρακείμενο όρμο.

Εχασε τον έλεγχο

Ο 22χρονος (ενώ βρισκόταν μόνος στο σκάφος) έχασε τον έλεγχο και βούτηξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το σκάφος να κινείται με ταχύτητα προς την ξηρά. Ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο και συνελήφθη, ενώ αργότερα συνελήφθησαν ο 19χρονος και ο 30χρονος. Οπως αναφέρει το imerazante.gr, οι συλληφθέντες, που δοκίμαζαν το σκάφος ώστε να το αγοράσουν, φέρεται ότι είπαν πως «αρχικά το σκάφος κόλλησε σε βράχια» και αφού οι δύο κατέβηκαν, «κάτι έγινε και ξαφνικά το είδαμε να αυξάνει ταχύτητα».

Επίθεση από συγγενείς καταγγέλλει ρεπόρτερ!

f11 gia entheto

Αγρια επίθεση από συγγενείς του άτυχου 7χρονου καταγγέλλει ότι δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Πατρινή ανταποκρίτρια του Alpha Βικτωρία Δαράτου (φωτό), η οποία βρισκόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας περιμένοντας την άφιξη του σοβαρά τραυματισμένου αγοριού. Σύμφωνα με το patrasnews.gr, ένας μεσήλικας, που ισχυρίστηκε ότι είναι συγγενής του ανηλίκου, απειλούσε τη δημοσιογράφο ότι, αν δεν φύγει από το νοσοκομείο, θα της σπάσει την κάμερα και θα τη χτυπήσει. Η δημοσιογράφος απάντησε πως καλύπτει το ρεπορτάζ, ενώ φέρεται ότι η ίδια και οι τεχνικοί απομακρύνθηκαν προσωρινά από το σημείο προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Λίγη ώρα αργότερα, στην προσπάθειά της να μπει στο εσωτερικό του νοσοκομείου, απωθήθηκε άγρια από το ίδιο πρόσωπο. Μέλος του συνεργείου του καναλιού που προσπάθησε να τον απομακρύνει φέρεται ότι δέχθηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άλλον συγγενή, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε κι αυτός στη δημοσιογράφο. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο συγγενείς κόλλησαν τη Δαράτου στο ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...