Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Ο γιος του Λεβέντη με νέο αμόρε!

Ποια είναι η ξανθιά Σία που έκλεψε την καρδιά του ανερχόμενου αστεριού των Κεντρώων

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ποια είναι η ξανθιά Σία που έκλεψε την καρδιά του ανερχόμενου αστεριού των Κεντρώων

«Επτά επί Θήβας» με το νέο του αμόρε ο Μάριος Γεωργιάδης. Η όμορφη συνεργάτιδα στο γραφείο του Σία Πάστρα έκλεψε την καρδιά του ανερχόμενου αστεριού των κεντρώων και ο έρωτας ήρθε σαν θύελλα.epta epi thivas

elena siaΟ βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης πήρε, λοιπόν, την αγαπημένη του Σία και παιδιά από το ιδιαίτερο γραφείο του προέδρου Βασίλη Λεβέντη, την ιδιαιτέρα του Ελενα Βασιλειάδη και άλλους και πήγαν… Επίδαυρο. «Επτά επί Θήβας… μια εξαιρετική παράσταση, μοναδικές ερμηνείες από όλο το cast… ιδιαίτερα όμως από τους Χρίστο Στυλιανού (Ετεοκλής) & Νάντια Κοντογεώργη (Αντιγόνη), οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί» γράφει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.

Ο Μάριος είναι γνωστός θεατρόφιλος και οι ηθοποιοί φίλοι του προφανώς είναι πολλοί. Μεταξύ αυτών και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που πιστεύει ότι ο Μάριος… «έχει το θέατρο στο αίμα του». Ετσι τουλάχιστον διατείνεται ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Οπως και να έχει, ο γιος του προέδρου Λεβέντη ενθουσιάστηκε από τους «Επτά επί Θήβας» και έσπευσε στα καμαρίνια για να δει τη Νάντια Κοντογεώργη, τον Γιάννη Στάνκογλου και όλο το καστ.

Οταν αποκατασταθεί η… δημοκρατία, θα πάει και η Ζωή

zoi konstantopoulou
Ανοιξαν ξανά οι πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου, που είχαν κλείσει από το 2009 και από… τις πίκρες των Μνημονίων, για να γιορτασθεί η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χθεσινή επέτειό της, 24 Ιουλίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε την πολιτική ηγεσία της χώρας σε μια σεμνή εκδήλωση, που είχε και έχει πάντοτε λόγο να γίνεται. Τα φώτα άναψαν στον κήπο και το περίφημο κιόσκι, που κάποτε ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, ξαναζωντάνεψε. Μάλιστα είχε κληθεί να παρευρεθεί και η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εκείνη προτίμησε, κακώς κατά τη γνώμη μου, να σνομπάρει ειρωνικά την πρόσκληση, λέγοντας ότι θα ξαναπάει εκεί… «όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία»! Αλήθεια, Ζωή; Αν δεν υπήρχε δημοκρατία, όπως λες, θα μπορούσες να αλωνίζεις όπως θέλεις; Δεν νομίζω! Οπως και να έχει, η μόνη δικαιολογία για να μην πας Μέγαρο, κατ’ εμέ θα ήταν… «να μείνεις με τον παίδαρο». Αν είναι έτσι, πάω πάσο!

(!)

tsipras

Σχόλιο στη Βουλή, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο και λίγο πριν είχε μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Μιλάει σαν τον Ανδρέα, μιμείται τη φωνή του, μίλησε για την αλλαγή, είπε για τον ήλιο που θα σηκώσει πάνω από την Ελλάδα, απόψε θυμήθηκε το χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Περιμένω τα τιμημένα γηρατειά τώρα». Μπήκε μέσα του ο Ανδρέας, φίλε μου, κι άντε τώρα να τον βγάλεις!

Ο Σπηλιωτόπουλος βόλτα στα Καβείρια Μυστήρια

img 0700
Από τη Μύκονο στα Καβείρια Μυστήρια ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πρώην υπουργός, που «μονάζει πολιτικά» εδώ και καιρό, πήγε διακοπές στη Σαμοθράκη. Το μυστηριακό αυτό νησί, που μάλλον είναι για λίγους και γνώστες, τράβηξε τον Αρη, που αποφάσισε να περπατήσει στις περίφημες βάθρες, στους καταρράκτες με τα ορμητικά νερά, αλλά και να μάθει περισσότερα για τα Καβείρια Μυστήρια, τις αποκρυφιστικές τελετές της αρχαιότητας που τελούνταν εκεί. Ο πρώην υπουργός Τουρισμού Αρης Σπηλιωτόπουλος ξεναγήθηκε στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας αλλά και στο Ιερό των Μεγάλων Θεών, καθώς και στα Κυκλώπεια Τείχη της αρχαίας Σαμοθράκης (Παλαιόπολη), απ’ όπου η θέα στο Θρακικό Πέλαγος είναι μαγευτική… Η φωτογραφία είναι από τη βόλτα της ομάδας με επικεφαλής τον επαγγελματία ξεναγό Αντώνη Ιωαννίδη. Στα λευκά ο Αρης αλλά και οι υπόλοιποι, πιστοί στις επιταγές του χώρου.

Τίμησαν τα…ποτάκια

pareaki nd
Να κι ένα βουλευτικό παρεάκι που τσακώσαμε στην οδό Μαντζάρου 3. Το στέκι των Γιάννη Μαρτάτου και Βαγγέλη Πιττερού τίμησαν με την παρουσία τους… και τα ποτάκια τους δεξιοί βουλευτές και στενοί φίλοι μεταξύ τους. Ο Γιώργος Στύλιος της Αρτας, ο Χρήστος Κέλλας της Λάρισας, ο Γιώργος Γεωργαντάς από το Κιλκίς, η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου και η Μαρία Αντωνίου της Καστοριάς πήγαν τσάρκα. Και τι τσάρκα! Από τις ωραιότερες βραδιές, όπως οι ίδιοι μας είπαν.

*Ονειρεύεται την Αλόννησο
Αλόννησο, ψαράκια και μπάρμπεκιου ονειρεύεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που, όπως μαθαίνει η στήλη μας, περιμένει πώς και πώς να… ησυχάσει το υπουργείο και να πάει διακοπές. Το εξοχικό του στην Αλόννησο τον περιμένει. Το ίδιο κι εκείνος περιμένει τη μέρα που, φορώντας σαγιονάρες, θα ρεμβάζει από τη βεράντα του το πέλαγος των Σποράδων. Με το καλό, υπουργέ μου!

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...