Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Καράφλα τέλος! Μαλλιά για πάντα!

Η μεταμόσχευση μαλλιών βελτιώνει την εμφάνιση και τονώνει την αυτοπεποίθηση! Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες ασθενείς που βίωσαν τις οδυνηρές συνέπειες της τριχόπτωσης, βρήκαν λύση στο πρόβλημα τους χάρη στη μεταμόσχευση μαλλιών που σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, προσφέρει σίγουρο, μόνιμο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Διεθνούς  Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (International Society Of Hair Restoration Surgery, ISHRS), η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια από τις ραγδαία αυξανόμενες σε ζήτηση επεμβάσεις παγκοσμίως, γεγονός που συνδέεται με την ανάγκη των ασθενών να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση και ως εκ τούτου, να τονώσουν την πληγωμένη αυτοπεποίθηση τους.

Επισκεφτήκαμε το υπερσύγχρονο κέντρο του DHI Global Medical Group στην Αθήνα και ζητήσαμε από την ιατρική ομάδα να μας μιλήσει για τις… ευεργετικές ιδιότητες της μεταμόσχευσης μαλλιών, τόσο σε ότι αφορά τον αισθητικό τομέα όσο και την ψυχολογία των ασθενών.

«Η εξωτερική εμφάνιση έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία και τα μαλλιά, αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες που συσχετίζονται με την εικόνα μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως η πλειονότητα των ασθενών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, μας λένε ότι ανέβηκαν ψυχολογικά και ξαναβρήκαν τον εαυτό τους» δηλώνει η ιατρική ομάδα της DHI, πρωτοπόρου στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού από το 1970.

3edfawertg 2

«Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε πως η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εξασφαλίζει αποκατάσταση της πυκνότητας στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση και μάλιστα, για πάντα! Με λίγα λόγια, μετά την επέμβαση, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις του ενώ τα νέα μαλλιά δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτά που είχε πριν. Όπως γίνεται κατανοητό, η αλλαγή στην εμφάνιση του επηρεάζει θετικά και την ψυχολογία του που βελτιώνεται κατακόρυφα!»

-Πως γίνεται η μεταμόσχευση μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την προηγμένη τεχνική της DHI, έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως διδάσκεται σε μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Πρόκειται για την περίφημη τεχνική Direct, που εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα της και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παλιότερες τεχνικές που δυστυχώς, συνεχίζουν να εκτελούνται από κλινικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Με την τεχνική DHI Direct, υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση, επιλέγονται και εμφυτεύονται ένα προς ένα στην περιοχή της αραίωσης. Στη συνέχεια, με τη χρήση του ειδικά πατενταρισμένου εργαλείου DHI Implanter, κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, βάθος και κλίση, ώστε να επιτευχθεί 100% φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη φύτρωση. Τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να αναπτύσσονται και μετά  την εμφύτευση εφ’ όρου ζωής, αφού είναι προγραμματισμένα από τη φύση τους να μη πέσουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών (όπως η FUE και FUT- Strip), η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct δεν απαιτεί τη δημιουργία τομών ή τρυπών υποδοχής στην λήπτρια περιοχή και δεν περιλαμβάνει νυστέρια, τομές ή ράμματα. Μάλιστα, η νέα τεχνική του DHI Global Medical Group είναι τόσο προηγμένη που δίνει στον ασθενή τη δυνατότητα να μην ξυρίσει το κεφάλι του πριν από την διαδικασία της μεταμόσχευσης, αν δεν το επιθυμεί. Έτσι, επιστρέφει στην εργασία και τις υποχρεώσεις του χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το παραμικρό! 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...