Δίδυμο πρίγκιπα Χάρι – Ελτον Τζον κατά του AIDS

Ο πρίγκιπας Χάρι ενώνει τις δυνάμεις του με τον σερ Ελτον Τζον για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ιό του AIDS.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενώνει τις δυνάμεις του με τον σερ Ελτον Τζον (φωτό) για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ιό του AIDS.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την παρότρυνσή του οι άνθρωποι να κάνουν ελέγχους για τον ιό HIV, μέσω facebook και της εκστρατείας «Ζήστε το Λονδίνο», ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου βρέθηκε στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το AIDS, εκπροσωπώντας το ίδρυμα Sentebale, που έχει ιδρυθεί για την υποστήριξη ορφανών παιδιών που πολλά έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV.

Στο συνέδριο, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ο πρίγκιπας χρίστηκε πρεσβευτής της νεολαίας για να μεταφέρει στον κόσμο το μήνυμα της σωφροσύνης και βρέθηκε μαζί με έναν άλλο μεγάλο υποστηρικτή του αγώνα κατά του AIDS, τον σερ Ελτον Τζον. Το βρετανικό δίδυμο ένωσε τις δυνάμεις του και υπέγραψε από κοινού στον τοίχο UNAIDS#ProTESTHIV, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν εξετάσεις για τον ιό.
«Κάντε το τεστ. Γιατί όχι;» έγραψε στον τοίχο ο πρίγκιπας, υπογράφοντας απλά ως «Χάρι».

Στη συνέχεια στον τοίχο υπέγραψε και ο Ελτον Τζον. Ακολούθως, οι δυο τους συζήτησαν με εκπροσώπους του ιδρύματος Children’s Radio, μία οργάνωση που διδάσκει τους νέους της Αφρικής για το πώς μπορούν να γίνουν δημοσιογράφοι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ