Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, το…

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσοτέρους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο που εσείς θα το θέλετε. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητικότητά σας και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι και αν είστε θα υπάρχει δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Ενας περίπατος θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά και θα σας αναζωογονήσει.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις. Σε κάποια κοινωνική εκδήλωση θα προβληθείτε και θα υπερισχύσετε έναντι άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν σωστά και στις κανονικές διαστάσεις τους, οπότε ανοίξτε διάλογο. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχτείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, το οποίο θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πολύ ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε τα ακίνητα ή τα περιουσιακά στοιχεία σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δεν θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματικό κόσμο σας και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Βάλτε μπροστά τις καινούργιες μεθόδους σας και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...