Και μαντινάδα που τα… χώνει σε όσους πήραν τους δρόμους για τα Πόκεμον

Απέκτησαν και… μαντινάδα ο Πίκατσου και τα υπόλοιπα «τερατάκια τσέπης» της εφαρμογής Pokemon Go, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Απέκτησαν και… μαντινάδα ο Πίκατσου και τα υπόλοιπα «τερατάκια τσέπης» της εφαρμογής Pokemon Go, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη! Ενας συνταξιούχος δάσκαλος από τη Σητεία θέλησε με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο να σατιρίσει το… αμόκ που έχει κυριεύσει τους νεαρούς οι οποίοι κυνηγούν Pokemon με τα smartphones.

Η μαντινάδα του Γιώργου Αυγουστινάκη έχει τίτλο «Η τρέλα δεν πάει στα βουνά» και οι στίχοι της έχουν ως εξής: «Ιντά ‘ναι η τρέλα που ‘πιασε τώρα όλο τον κόσμο / να κυνηγούν σαν τους τρελούς τα Πόκεμον στον δρόμο; / Αλλη δουλειά δεν έχουνε που κάτι να προσφέρει / μόνο να ψάχνουν Πόκεμον σ’ όλα της γης τα μέρη; / Σαν ο Μεγάλος Αδελφός γυρνά το κουρδιστήρι / όλοι στον δρόμο βρίσκονται κι αρχίζει «πανηγύρι»! / Μόνο πραγματικότητα εικονική θα ζούνε / όσοι στους δρόμους βγαίνουνε τα Πόκεμον να βρούνε. / Πόκεμον άβουλους τους σέρνουνε στ’ άγνωστα σχέδιά τους, / πιόνια σκακιέρας γίνονται, πού ‘ναι η προσωπικότητά τους; / Πολύ μεγάλο το κακό, μου φέρνει μόνο λύπη, / σαν άβουλους να μας τραβούν με τον χαλκά απ’ τη μύτη! / Κίνδυνοι ελλοχεύουνε σε τούτο το παιγνίδι, / όταν σε μέρη απόμερα θα πας μες στο σκοτίδι. / Πάντοτε τρόπους βρίσκανε να μας ε-κατευθύνουν / για να καταναλώνομε ό,τι αυτοί σερβίρουν! / Πρέπει όλοι να προσέχομε, να μη μας πιάνουν κώτσους / κρίση και σκέψη πρέπουνε σε γνωστικούς ανθρώπους»!

f10 4
Κομφούζιο

Εξαιτίας της δημοφιλούς εφαρμογής δεν έχουν καταγραφεί μόνο ενθουσιώδεις αντιδράσεις, αλλά και επικίνδυνα περιστατικά, ακόμη και διακοπή της ενημέρωσης του… Στέιτ Ντιπάρτμεντ! Πριν από μερικές ημέρες λίγο έλειψε να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, όταν ένας νεαρός προσπαθούσε να πιάσει Πόκεμον στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Χαμοστέρνας!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ