Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ενα κοπέλι στο «Νησί του έρωτα»

Ο Κρητικός Ντάνιελ Λουκάκης που αναστατώνει τις πασαρέλες μιλά για τη συμμετοχή του στο βρετανικό ριάλιτι «Love Island» και τις Ελληνίδες γυναίκες, που «είναι οι ωραιότερες στον κόσμο»

4rfsretyhf 4Από την Ελούντα στο «Νησί του έρωτα». Το μοντέλο Ντάνιελ Λουκάκης, ο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο πανέμορφο χωριό της Κρήτης, απέναντι από τη Σπιναλόγκα, δοκίμασε την τύχη του στο πολύκροτο «Love Island».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το βρετανικό reality των 10.000.000 τηλεθεατών, που μεταδιδόταν από το δίκτυο ITV και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, εστιάζει σε 12 σέξι singles της showbiz, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι συμβιώνουν σε μια βίλα στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα. Πρόσφατα μάλιστα απασχόλησε έντονα τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η Μις Βρετανία Ζάρα Χόλαντ, η οποία επίσης συμμετέχει σ’ αυτό, έχασε τον τίτλο της επειδή έκανε σεξ μ’ έναν συμπαίκτη της μπροστά στις κάμερες!

«Η κοπέλα δεν έκανε κάτι κακό, από τη στιγμή που της άρεσε ο συγκεκριμένος άντρας. Δεν έπρεπε, όμως, να το κάνει μέσα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το λάθος της. Οταν είσαι διάσημος, θεωρείσαι πρότυπο. Οφείλεις, λοιπόν, να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να φέρεσαι ανάλογα. Δυστυχώς, υπάρχει σεξιστική νοοτροπία σε διεθνές επίπεδο» σχολιάζει επί του θέματος ο Ντάνιελ Λουκάκης μιλώντας στην «Espresso».

Υποκριτική

Ο ίδιος αποχώρησε από το «Love Island» περίπου έναν μήνα μετά την έναρξή του. «Στενοχωρήθηκα λίγο, γιατί έκανα φίλους στο σόου, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το χρονικό διάστημα που έμεινα σ’ αυτό. Ενας μήνας είναι αρκετός. Κάνω καριέρα στο μόντελινγκ και σχεδιάζω να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Δεν θέλω το βρετανικό κοινό να με θυμάται απλώς ως έναν reality star» σημειώνει ο ίδιος.

4rfsretyhf 2

Ο Ντάνιελ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Κρητικού Γιάννη Λουκάκη και της Ιρλανδής συζύγου του Σάρον. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελούντα, μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 15 ετών, φοίτησε εσωτερικός σε σχολείο έως τα 18 του και κατόπιν σπούδασε οστεοπαθητική και φυσικοθεραπεία.

4rfsretyhf 1Παράλληλα με τις σπουδές του, άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. «Με “ανακάλυψε” το διάσημο μοντέλο Ντέιβιντ Γκάντι, ο οποίος είναι φίλος μου. Εκείνος με έστειλε στη μάνατζέρ του και, πλέον, ανήκουμε και στο ίδιο πρακτορείο. Εχω συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές και φωτογράφους. Κάνω ταξίδια για τη δουλειά μου στην Ισπανία και τη Γερμανία. Στην Ελλάδα δεν έχει τύχει να δουλέψω ως μοντέλο, και το λέω με βαριά καρδιά αυτό. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι δύσκολα στην πατρίδα. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες στο μόντελινγκ» αναφέρει ο Ντάνι.

Παρ’ όλα αυτά, του λείπει πολύ η Ελλάδα. «Μου λείπουν οι γονείς μου και η αδελφούλα μου, που ζουν στην Κρήτη. Μου λείπουν ο ήλιος και η 4rfsretyhf 5θάλασσα, τα ελληνικά φαγητά, φυσικά. Μου λείπουν οι μπάμιες της μάνας μου με την ωραία σάλτσα ντομάτας, το λεμονάκι και τις πατατούλες (γέλια). Βέβαια, μου λείπει η νοοτροπία των Ελλήνων να ζουν την κάθε στιγμή. Στην Αγγλία όλοι τρέχουν κάτι να προλάβουν και είναι πολυάσχολοι» συνεχίζει ο Ντάνι, ο οποίος έχει κοντά του τα δύο αδέλφια του (ο μεγαλύτερος δουλεύει στο Λονδίνο και ο μικρότερος σπουδάζει στην Οξφόρδη).

Δέχεται δεκάδες μηνύματα από τις θαυμάστριες του

«Οι γυναίκες στην Αγγλία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για μένα μετά την αποχώρησή μου από το reality. Κάθε μέρα παίρνω στο Instagram περίπου 200 μηνύματα, και αυτό είναι πολύ ωραίο αλλά… εντάξει, έχουμε και δουλειές» λέει γελώντας ο Λουκάκης, συμπληρώνοντας πως είναι single και έχει δώσει προτεραιότητα στη δουλειά του. «Ομως, δεν μου λείπουν τα φλερτ. Εχω αρκετά. Απλώς, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στη ζωή μου, γιατί δεν έχω χρόνο για σχέση» διευκρινίζει. Οσο για τις Ελληνίδες; «Είναι οι οι ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο! Είναι παθιασμένες, στηρίζουν τους άντρες τους, έχουν αυτοσεβασμό. Είναι κοντά στις οικογένειές τους, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα, αφού θεωρώ την οικογένειά μου ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μου. Οι Ελληνίδες έχουν μεγάλη καρδιά. Επίσης, ξέρουν να μαγειρεύουν. Αυτό δεν το βρίσκεις στις περισσότερες ξένες – ειδικά στις Αγγλίδες».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....