Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, ενδυναμωθείτε τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Από θέση ισχύος θα…

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε τον λόγο που είστε με τον σύντροφό σας, καθώς, στην ουσία, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε. Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις οι οποίες ξέρετε μακροπρόθεσμα ότι θα σας βλάψουν λιγότερο. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι δυνατότητές σας σε γενικό επίπεδο είναι πολύ καλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, χωρίς τις οποίες δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές ανασφάλειές σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε έως σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον γνωρίζετε καλά ότι οι ελιγμοί είναι για εσάς δύσκολη υπόθεση.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί μέσα από τη στήριξη τρίτων, αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αποφάσεις σας θα έχουν πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, αλλά είστε σίγουροι πως ξέρετε πού βαδίζετε. Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει την αγάπη τους προς εσάς με πράξεις. Θα έχετε την προδιάθεση να δημιουργήσετε καινούργιες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Επειδή θέλετε να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη προς τα μέσα σας παρά προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε για ακόμα μία φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν ο προσανατολισμός σας είναι διαφορετικός. Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βασανίζεστε με τις υψηλές απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε εντυπώσεις. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, ενδυναμωθείτε τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε πιο σωστές επιλογές και να διακρίνετε τα άτομα που είναι κακόβουλα.

ΙΧΘΥΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού όσον αφορά τις επαφές σας σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ