Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Θα γεμίσουν την Ευρώπη με τρόμο

Η Europol προειδοποιεί για 1.800 εκπαιδευμένους από το ISIS Ευρωπαίους, που επέστρεψαν στις χώρες τους

Η Europol προειδοποιεί για 1.800 εκπαιδευμένους από το ISIS Ευρωπαίους, που επέστρεψαν στις χώρες τους

Τζιχαντιστές έτοιμοι να σπείρουν τον τρόμο και τον θάνατο έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη, αφού προηγουμένως εκπαιδεύτηκαν στη Συρία και στο Ιράκ. Τη δραματική προειδοποίηση κάνει έκθεση της Europol, που μιλά για 5.000 πολίτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν για να πεθάνουν στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους. Απ’ αυτούς, σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπροσώπου της ευρωπαϊκής αστυνομίας, περίπου ένας στους τρεις (1.500-1.800 άτομα) επέστρεψε από τις χώρες εκπαίδευσης και είναι έτοιμος να χτυπήσει, όχι κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου του ISIS, αλλά σαν «μοναχικός λύκος». Το σενάριο φρίκης μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, καθώς «λύκοι» σπέρνουν τον θάνατο.

Κινούνται ελεύθερα

Εκείνο πάντως που αμφισβητείται πλέον ξεκάθαρα στην έκθεση της Europol είναι ότι οι τζιχαντιστές επιστρέφουν στην Ευρώπη ανακατεμένοι με τους πρόσφυγες. Κι αυτό επειδή στην πλειονότητά τους είναι Ευρωπαίοι πολίτες, οπότε έχουν διαβατήρια και κινούνται ελεύθερα. Και όσοι δεν έχουν φροντίζουν να προμηθευτούν με πλαστά. Το συμπέρασμα αυτό «απενοχοποιεί» και τη χώρα μας, την οποία πολλές κυβερνήσεις της κεντρικής Ευρώπης είχαν σπεύσει να κατηγορήσουν ότι επιτρέπει σε τζιχαντιστές να περνούν ανενόχλητοι μαζί με τους πραγματικούς πρόσφυγες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «Mirror», Λονδίνο και Νέα Υόρκη είναι οι επόμενοι στόχοι του Ισλαμικού Κράτους. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι σχετικές προειδοποιήσεις του ISIS ανέβηκαν στο διαδίκτυο. Ηδη οι αρμόδιες Αρχές της Βρετανίας έχουν τεθεί σε επιφυλακή, προκειμένου να προστατεύσουν τον «νέο στόχο», που φαίνεται ότι είναι οι εκκλησίες. Μέτρα όμως λαμβάνουν και οι ελβετικές Αρχές, καθώς δέχτηκαν ειδοποίηση των Γάλλων για πιθανή τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Κουαντρίν» της Γενεύης, που ευτυχώς αποδείχτηκε ότι προήλθε από Γαλλίδα η οποία ήθελε να αποτρέψει το ταξίδι του συζύγου της και τώρα θα αντιμετωπίσει τις κυρώσεις του νόμου, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία!

Η Μαριόν Λεπέν θα καταταγεί στον στρατό

Στα χακί αποφάσισε να ντυθεί η ανιψιά της αρχηγού της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν23 marion le pen, μετά το πρόσφατο κύμα ισλαμιστικών τρομοκρατιών επιθέσεων στην Ευρώπη. Η Μαριόν Λεπέν ανακοίνωσε μέσω twitter την απόφασή της να καταταγεί, εξαιτίας της απειλής που αντιμετωπίζει η Γαλλία, και κάλεσε όλους τους «νεαρούς πατριώτες» να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Σε άλλο tweet της, η 26χρονη εγγονή του Ζαν Μαρί Λεπέν πρόσθεσε ότι ο γαλλικός στρατός είναι αναποτελεσματικός και τόνισε ότι αν δεν «σκοτώσουμε τον ισλαμισμό, θα μας σκοτώνει αυτός ξανά και ξανά».

Κερμίς: Θαυμαστής της Ριάνα και των Σίμπσονς

23 kermisΟ έφηβος που θαύμαζε τη Ριάνα και αγαπούσε να παρακολουθεί τον Χόμερ Σίμπσον και την παρέα του είναι ο τζιχαντιστής που έκοψε τον λαιμό του Γάλλου ιερέα και έσπειρε τον πανικό στη Νορμανδία.

Ο Αντέλ Κερμίς προσηλυτίστηκε από τον Γάλλο τζιχαντιστή Μαξίμ Χοκάρ, ο οποίος είχε εμφανιστεί και σε βίντεο εκτέλεσης ομήρων του ISIS. Οπως είπε η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ο γιος της λάτρευε τα σπορ, αλλά μετά τον προσηλυτισμό του απλά μιλούσε με λόγια που δεν ήταν δικά του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...