Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Η Δήμητρα στη Ρόδο με ένα τοσοδά μπικίνι!

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου έμεινε σε σουίτα του ξενοδοχείου «Rodos Palace» ως καλεσμένη του ιδιοκτήτη και έκανε τα μακροβούτια της στην παραλία της Ιξιάς

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η Δήμητρα Παπανδρέου στις δεκαήμερες καλοκαιρινές διακοπές της στη Ρόδο. Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, όπως κάθε χρόνο, βρέθηκε στο νησί των ιπποτών, καλεσμένη του καλού της φίλου και ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου «Rodos Palace» Αντώνη Καμπουράκη.

Η 60χρονη συγγραφέας, που επέστρεψε χθες στην Αθήνα, απολάμβανε καθημερινά τα μπάνια της στην παραλία της Ιξιάς, η οποία βρίσκεται μπροστά από το τετράστερο θέρετρο, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι.

423rqw34r 1Χωρίς να προβληματίζεται για την πληθωρική της εμφάνιση, έμπαινε και έβγαινε από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με περίσσιο αέρα και αυτοπεποίθηση, τραβώντας πάνω της τα βλέμματα των λουομένων. Παραθεριστής, μάλιστα, που την αναγνώρισε (συνεργάτης του σάιτ www.patranews.gr) τράβηξε αρκετές φωτογραφίες λίγο πριν εκείνη ξαπλώσει στην πετσέτα της για ηλιοθεραπεία χωρίς να τον πάρει είδηση.

Παρά το γεγονός ότι ξέρει πως οι παπαράτσι καραδοκούν, η Δήμητρα Παπανδρέου αποφεύγει τα ολόσωμα μαγιό, καθώς προτιμά ομοιόμορφο μαύρισμα, και δεν δίνει δεκάρα για όποια σχόλια αφορούν τα παραπανίσια κιλά της. Κι αν απέφυγε την τεράστια πισίνα που διαθέτει το ξενοδοχείο, δεν ήταν λόγω της πολυκοσμίας, αλλά εξαιτίας του χλωρίου που κάνει κακό στο δέρμα και αλλοιώνει το ξανθό χρώμα των βαμμένων μαλλιών της.

Φέτος, πάντως, η κυρία Παπανδρέου δεν ήταν μόνη. Είχε παρέα τις καλές φίλες της Βίκυ Δαραβίγκα – Σφακιανάκη, Λιάνα Μπαλή και Χριστίνα Γαβαλά. Οι τέσσερις κυρίες, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», επέλεγαν συχνά την παραλία της Αφάντου και κατόπιν έτρωγαν σε οικονομικά ταβερνάκια, όπως στου Κώστα Ασβάντη, που θεωρείται το καλύτερο στην περιοχή, αλλά και στο Λιμανάκι, κοντά στην εκκλησία της Παναγιάς Τσαμπίκας.

Υπέροχη θέα

Η συγγραφέας, μάλιστα, ανέφερε συχνά στις κουβέντες της πως η οικονομική κρίση δεν αφήνει περιθώρια για σπατάλες. Παρ’ όλα αυτά, η σουίτα της στο ξενοδοχείο ήταν πολυτελής, με υπέροχη θέα, απίστευτες ανέσεις και ησυχία. Στον ίδιο όροφο έχουν φιλοξενηθεί διάσημα πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ο πρώην βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ, ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο Ρότζερ Μουρ, ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής αγώνων μοτοσικλέτας Βαλεντίνο Ρόσι, η Ιταλίδα τραγουδίστρια Μίλβα και ο Λάκης Λαζόπουλος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...